• Головна
  • Переїхав жінку на переході: на Одещині будуть судити водія вантажівки
11:00, 15 липня 2023 р.
Надійне джерело

Переїхав жінку на переході: на Одещині будуть судити водія вантажівки

Переїхав жінку на переході: на Одещині будуть судити водія вантажівки

Поліцейські Білгород-Дністровського району відправили на лаву підсудних винуватця ДТП. Водій переїхав жінку на пішохідному переході. Унаслідок аварії потерпілу госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями. За скоєне керманичу загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у грудні минулого року на трасі Одеса – Рені. Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 40-річний житель Київщини, рухаючись вранці на вантажівці в межах міста Татарбунари, на нерегульованому переході почав пропускати пішоходів, однак не впевнився у тому, що всі вони перейшли дорогу, продовжив рух і наїхав на 56-річна жительку одного з сіл Татарбунарської міської громади.

Жінку ушпиталили з травмами грудної клітки та ноги. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, які вона отримала, відносяться до категорії тяжких.

Керманича перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

"Зібравши достатньо доказів порушення водієм вантажівки правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що призвело до заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - зазначив начальник територіального підрозділу поліції Віктор Дудка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...