• Головна
  • Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО
18:00, 14 липня 2023 р.
Надійне джерело

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО

Продовжуючи постійну рубрику, редакція 048.ua підготувала нову добірку бюджетних вживаних автомобілів.

Цього разу ми розглянемо актуальні оголошення з машинами у кузові хетчбек від 2000 року випуску з цінником до 4000 доларів.

Підкреслимо, що всі авто знаходяться в межах Одеської області.

Наголошуємо, що матеріал не рекламний.

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО , фото-1

Почнемо добірку з автомобіля, який має найнижчий цінник у 3900 доларів. Це Hyundai Getz 2006 року випуску. Під капотом встановлений маленький бензиновий двигун на 1.1 літра. З таким агрегатом машина не може бути динамічною, але його перевага в економії палива. Враховуючи, що транспортний засіб оснащений ГБО, це доволі гарний варіант для тих, кому потрібне бюджетне авто для міста, яке виконує базові завдання та не б’є по гаманцю. КПП механічна. Є ABS, ASR, та подушка безпеки зі сторони водія.

Зовні та в салоні машина виглядає добре. Помітно, що за нею стежили.

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО , фото-2

Другий автомобіль, про який ми розповімо, це Skoda Fabia 2008 року випуску за майже 4 тисячі доларів. Під капотом тут 1.4-літровий бензиновий двигун. Встановлено ГБО. Коробка перемикання передач механічна. Авто оснащене автоматичними склопідйомниками, однозонним клімат-контролем, підсилювачем керма, регулюванням керма по висоті та подушками безпеки для водія та переднього пасажира.

Зовні машина виглядає добре, але по кузову є дрібні дефекти. Салон теж у доволі непоганому стані, але є потертості, які кидаються в очі та плями на сидіннях.

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО , фото-3

На черзі Ford Fusion 2009 року випуску з цінником рівно 4 тисячі доларів. Під капотом машини знаходиться 1.4-літровий бензиновий двигун. Ручна коробка перемикання передач. Автомобіль оснащений автоматичними склопідйомниками, гідравлічним підсилювачем керма, центральним замком, ABS та подушкою безпеки з боку водія.

Кузов автомобіля без видимих дефектів, але ЛКП вже не в найкращому стані. Салон теж виглядає нормально, хоча місцями є значні потертості.

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО , фото-4

Передостаннє авто у добірці, це Peugeot 206 2004 року випуску. Ціна: 4000 доларів. Двигун: бензиновий на 1.4 літри. Автоматична коробка перемикання передач. Авто оснащене автоматичними склопідйомниками, кондиціонером та передніми подушками безпеки.

Кузов без видимих дефектів. Салон охайний. Машина виглядає добре.

Хетчбек до 4 тисяч доларів: які цікаві авто є на ринку Одещини, - ФОТО , фото-5

Завершує добірку Volkswagen Golf 2000 року випуску. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 1.4 літри. Ручна КПП. Авто оснащене регулюванням передніх сидінь по висоті, електричними склопідйомниками, кондиціонером, гідравлічним підсилювачем керма, регулюванням керма по висоті, центральним замком, ABS, ESP, блокуванням замків задніх дверей, подушками безпеки для водія та переднього пасажира.

Зовні машина виглядає дуже добре. Нюансів майже немає. Салон дуже охайний та стильний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...