• Головна
  • Задушив і виніс тіло на смітник: правоохоронці знайшли вбивцю молодої жительки Одещини, - ФОТО
17:27, 14 липня 2023 р.
Надійне джерело

Задушив і виніс тіло на смітник: правоохоронці знайшли вбивцю молодої жительки Одещини, - ФОТО

Задушив і виніс тіло на смітник: правоохоронці знайшли вбивцю молодої жительки Одещини, - ФОТО

Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який вбив 32-річну жительку Чорноморська. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Його розшукали в Миколаєві, де він переховувався. Правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

12 липня на майданчику зі сміттєвими баками по вулиці Олександрійській у місті Чорноморськ було виявлено тіло містянки зі слідами насильницької смерті, замотане у килим і сховане у дерев’яній тумбі.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники з’ясували, що в ніч з 8 на 9 липня потерпіла була в гостях у свого знайомого, де під час розпивання спиртних напоїв між ними виник словесний конфлікт в ході якого чоловік задушив загиблу. Більше трьох днів він не знав, куди подіти тіло вбитої, а коли зрозумів, що не може більше тримати його в оселі, сховав у тумбу і виніс її до сміттєвих баків, що знаходилися неподалік.

Надалі, встановивши, що зловмисник може переховуватись у Миколаєві, поліцейські передали оперативну інформацію тамтешнім колегам, і спільно з ними розшукали його на одній з автостанцій.

Фігуранта затримали. За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. За скоєне правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...