• Головна
  • В Одесі вшанували пам’ять видатного маестро джазу
15:03, 12 липня 2023 р.

В Одесі вшанували пам’ять видатного маестро джазу

В Одесі вшанували пам’ять видатного маестро джазу

У Міжнародному культурному центрі UNION за підтримки Одеської міської ради відбувся концерт «Будьте щасливі за найменшої можливості», присвячений пам'яті Юрія Кузнецова.

Про це повідомили у мерії.

11 липня видатному одеському музиканту, композитору, засновнику і президенту всесвітньо відомого фестивалю Odesa Jazz Fest Юрію Кузнецову мало б виповнитися 70. І саме в цей день його друзі, колеги, учні та всі шанувальники таланту зібралися разом, як це бувало за життя маестро.

Під час концерту гостям демонстрували відеоролики зі спогадами про Юрія Анатолійовича, звучала музика у виконанні його учнів, друзів та колег.

У вечорі взяли участь провідні одеські музиканти, вокалісти, актори: Андрій Показ, Олег Субботін, Вадим Бессараб, Анастасія Букіна, Ганна Ткач, Борис Барський, Володимир Комаров, Сільветта Атауліна.

Заступник Одеського міського голови Павло Вугельман відзначив високу значущість проведення таких концертів пам'яті та продовження справи майстро.

«Місто пам’ятає та віддає данину шани людині, яка до нестями любила Одесу й одеситів», - зазначив віцемер.

Організатор концерту Олена Павлова оголосила про продовження конкурсу імені Юрія Кузнєцова та подальші заходи для продовження музичних, благодійних, викладацьких традицій, які впроваджував Юрій Анатолійович усе своє життя.

Потрапити на вечір можна було, зробивши благодійний внесок.

Усього було зібрано понад 89 тисяч гривень. Зібрані кошти будуть направлені у благодійний фонд «Корпорація монстрів» на придбання засобів тактичної медицини для наших захисників.

В Одесі вшанували пам’ять видатного маестро джазу, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...