• Головна
  • В Одесі чоловік ледь не вбив свого сусіда через ревнощі
11:33, 12 липня 2023 р.

В Одесі чоловік ледь не вбив свого сусіда через ревнощі

В Одесі чоловік ледь не вбив свого сусіда через ревнощі

В Одесі затримали місцевого чоловіка за замах на вбивство сусіда. Зловмисник наніс потерпілому кілька ножових поранень, ледь не позбавивши життя. Правопорушника правоохоронці затримали та повідомили йому про підозру.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Подія сталася серед дня на вулиці Василя Симоненка. Поліцейські встановили, що чоловіки 62-х та 53-х років раніше неодноразово конфліктували, бо старший підозрював молодшого у залицянні до своєї співмешканки. Вирішивши помститися, нетверезий зловмисник через город пішов до будинку сусіда, увійшов у кімнату, де він відпочивав, і кілька разів ударив сплячого чоловіка ножем у груди та живіт. Потерпілий вибіг на вулицю і став кликати на допомогу, а нападник утік.

Пораненого батька виявила дочка. Жінка відразу зателефонувала до «швидкої». Лікарі доставили потерпілого до медичного закладу із проникаючими пораненнями черевної порожнини і грудної клітки та повідомили про подію правоохоронцям. Зловмисника поліцейські затримали вдома, де в ході обшуку вилучили ніж, який скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто у замаху на умисне вбивство. Поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років», - розповів заступник начальника відділу поліції – начальник слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олег Зощук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...