• Головна
  • Група компаній PIN-UP.GLOBAL – європейський підхід до бізнесу
Новини компаній
11:06, 15 липня 2023 р.

Група компаній PIN-UP.GLOBAL – європейський підхід до бізнесу

Новини компаній

Екосистема Пін Ап Глобал об’єднує кілька компаній, які забезпечують створення та просування розважальних продуктів. Кожна із цих фірм відповідає за певний напрямок діяльності. Технічний напрямок Pin-Up спеціалізується на розробці програмного забезпечення для ігрової індустрії. Вона пропонує оригінальні технологічні рішення, які широко використовуються у сфері gambling.

Серед популярних продуктів напрямку PIN-UP.TECH – iGaming та Marketing tool. Для розробки софту використовується мікросервісна архітектура та хмарний провайдер AWS. Такий підхід дозволяє створювати програмне забезпечення, визнане одним із кращих у своїй галузі. Основна місія компанії – стати лідером індустрії.

Група компаній PIN-UP.GLOBAL – європейський підхід до бізнесу, фото-1

Ключові цінності

Компанія PIN-UP дотримується у своїй роботі певних принципів, що дозволяє ефективно взаємодіяти з працівниками, партнерами та клієнтами:

  • Комунікація у стилі Win-Win. Йдеться про взаємодопомогу при вирішенні повсякденних завдань, що сприяє якнайшвидшому досягненню глобального результату.
  • Інновації. Штат активно користується аналітичними інструментами, що дозволяє своєчасно відстежувати появу нових тенденцій, а також створювати власні тренди.
  • Команда. Для компанії головною цінністю є людський ресурс. Цей принцип знаходить свій прояв у створенні комфортних умов праці, а також сприянню реалізації працівниками творчого потенціалу.
  • Баланс. Компанія дбає про своїх працівників не лише під час роботи. Також вона забезпечує цікаве та пізнавальне дозвілля, навіть в умовах віддаленої праці.

PIN-UP.TECH ставить перед собою завдання забезпечити партнерам екосистеми PIN-UP.GLOBAL доступ до передових технологій, надійного та ефективного програмного забезпечення, яке допомагає досягати успіху на ринку та зберігати свою конкурентоспроможність.

Бізнес, орієнтований на загальнолюдські цінності

У своїй роботі технологічний напрямок Pin-Up дотримується принципів, закріплених в основоположних документах ООН. Кожний учасник екосистеми зацікавлений у міцному здоров’ї трудового колективу, що забезпечує добросовісне виконання функціональних обов’язків. Керівництво усіляко заохочує ініціативу працівників щодо здобуття якісної освіти. Компанія запроваджує гранти для персоналу, які бажають удосконалити свої професійні навички, та створює їм необхідні умови для кар’єрного зростання.

Дотримання принципів гендерної рівності гарантує справедливий підхід до кожного працівника, який базується на неупередженій оцінці його потенціалу. Підтримка відповідального споживання демонструє турботу компанії про навколишнє середовище. Запровадження партнерських відносин з працівниками та клієнтами дозволяє досягати поставлених цілей у рекордно короткі строки.

Екосистема компаній PIN-UP.GLOBAL має чітку позицію щодо подій в Україні. Вона рішуче засуджує російську агресію та започаткувала благодійний фонд задля допомоги постраждалим українцям. Також зібрані кошти будуть використовуватися для відновлення зруйнованої війною інфраструктури. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...