Новини компаній
09:00, 12 липня 2023 р.

Топ 5 пісень про татуювання

Новини компаній

Тату індустрія ніколи не відчувала нестачу уваги до себе. Її було або багато, або дуже багато. Скільки шанувальників по всьому світу у цього мистецтва, за яким тягнеться шлейф з прихованих смислів, таємниць, закарбованих пам'ятних моментів, ставлення до світу і до себе. Татуювання завжди було музою для творців, яка в різний спосіб допомагала проявляти себе. Кожна з цих пісень описує татуювання з різних точок зору - від любові і поваги до болю і страху. Але всі вони підкреслюють важливість і значущість татуювань у житті людей, які висловлюють свою індивідуальність.

Як і татуювання, музика є мистецтвом самовираження, і ці пісні чудова демонстрація цього союзу. Vean tattoo пропонує вдягнути навушники і зануритися в наш татуйований плейлист.

1. Loreen - Tattoo.

Топ 5 пісень про татуювання, фото-1

Відкриває нашу п'ятірку, звичайно ж, переможниця "Євробачення - 2023" Loreen з її треком Tattoo.

Усі вже отримали свою порцію мурашок, слухаючи цей трек? Ця композиція наробила чимало шуму. Зробила одночасно і скандал, і фурор. Ідеальне комбо, для гучної заяви. Але про що ж нам так пронизливо співає Loreen?

Звичайно ж про кохання! Несамовите, палке і неможливе. Співає про низку випробувань, які потрібно подолати коханим, щоб вони могли з'єднатися. А поки цього не станеться, співачка носитиме з собою спогади, як татуювання на тілі.

2. Dropkick Murphys - Rose Tattoo.

Топ 5 пісень про татуювання, фото-2

Це справжнісінький маніфест кочівника. Людини, яка проживає всі барви життя через дорогу. Подорожує, зустрічається з близькими по духу людьми і фіксує всі життєво важливі моменти татуюваннями. Пісня розповідає про реальне життя басиста/вокаліста про те, як він ніжно ставиться до прожитих спогадів, що неодмінно мають бути закарбовані на його тілі. Ця пісня символ відданої любові до людини, яка була замість батька для вокаліста гурту. Данина поваги і відданості, яку він закріпив татуюванням троянди в пам'ять про близьку і дорогу людину. Цей трек чудовий приклад того, як люди наносять татуювання на згадку про коханих.

3. Matthew Iris - Tattoo of You.

Прекрасна лірична, балада з глибоким змістом від Matthew Iris. В якій він оповідає нам про розставання з близькою людиною, про бажання мати можливість другого шансу. Його любов настільки глибока, що герой пісні носить татуювання під шкірою, татуювання на серці. Тим самим висловлюючи сильну прихильність до своєї коханої. Ця пісня є прекрасним нагадуванням того, що любов може бути вічною, навіть якщо стосунки закінчилися.

4. Van Halen - Tattoo.

Топ 5 пісень про татуювання, фото-3

У 2012 році Van Halen приємно здивував своїх фанатів, випустивши альбом через сорок років! Як перший сингл, гурт обирає трек Tattoo. Не найзвичніший для слухачів і шанувальників гурту за звучанням, але від цього не менш драйвовий.

Пісня про те, як татуювання можуть допомогти висловити свою індивідуальність і підкреслити унікальність. Пісня - флірт, із закликом оголити своє найпотаємніше за допомогою татуювання і показати своє справжнє я.

5.Skylar Grey - Angel with Tattoos.

Топ 5 пісень про татуювання, фото-4

Закінчуємо ми свій топ 5 на мінорній ноті. Меланхолійна балада Skylar Grey пронизує до кінчиків пальців. Це розповідь про поверхневе ставлення людей. Про те, як дивлячись на татуювання, вони одразу таврують людину і не хочуть дізнаватися її глибину. Зворотний бік медалі татуйованих людей, де вони зустрічаються з упередженим ставленням до себе. Красива і сумна пісня закоханої жінки, не прийнятої сім'єю її коханого. Вона не хоче, щоб її оцінювали за обкладинкою, їй би хотілося, щоб люди прагнули відкривати книгу. Де буде враховуватися все в сукупності, насамперед характер і душа, а потім уже зовнішній вигляд. Ця пісня наштовхує нас на і так очевидні речі. Погано оцінювати людину лише зовні, варто поважати вибір людини і прояв її індивідуальності.

Тема татуювань завжди чіпляє за живе. Все найбільш знакове хочеться увічнити на своєму тілі. Татуювання наш провідник по минулому і сьогоденню.

Цей плейлист може бути дуже розгорнутим, багато талановитих людей висловлюють данину поваги та шанування татуюванню в різних формах творчості. Ми виділили на свій смак маленьку частину.

Татуювання це символ пам'яті, символ обіцянки, символ того, що залишиться з тобою, якщо все інше зникне. Якщо надумаєте закарбувати  важливі моменти на вашому тілі Vean tattoo будуть раді допомогти втілити задумане. Красивих вам татуювань і яскравих днів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...