• Головна
  • Переваги та недоліки тонування волосся
Новини компаній
15:00, 10 липня 2023 р.

Переваги та недоліки тонування волосся

Новини компаній
Переваги та недоліки тонування волосся

Якщо ви вже зіштовхнулися з руйнуючою дією аміачної фарби для волосся та не хочете повторювати помилок минулого – ідеальним варіантом змінити образ та спробувати новий колір волосся є його тонування. Цей модний спосіб не зробить шкоди вашому волоссю, а навпаки може тільки наситити його природним сяйвом та подарувати м’якість.

Чому саме тонування: переваги

Тонування волосся, яке сьогодні знову стає в моді, особливо серед шанувальників здорового способу життя, дозволить змінити свій зовнішній вигляд, проте не надавати волоссю «штучний» вигляд. Український виробник ACME – один з передових брендів, який виробляє якісні тонуючи засоби, які сприяють:

  • Пом’якшенню структури волосся та його вигляду, що досягається за допомогою вмісту природних олій у складі засобів. Тонуванням ви можете підкреслити природну красу волосся, надати йому глибину відтінку.
  • М’який перехід при відростанні коріння. Під час тонування зміниться колір не всього волосся, деякі його локони залишаться природного кольору, який стане більш насиченим. Завдяки цьому створиться ефект легкого переходу, коли волосся від коріння почне відростати.
  • Безпека для волосся – це головна перевага. Тонуючі засоби не мають у складі аміаку, тому не руйнують волосся зсередини, а тільки діють на його поверхневий шар.
  • Якщо у вас в планах немає змінювати колір волосся назавжди, тонуючий засіб підійде тимчасово зробити інший зовнішній вигляд заради особливого випадку у житті або під особливий настрій. Новий легкий колір буде носитися 6-8 неділь, після чого ви можете спробувати інший відтінок. Це також значна перевага для тих, хто тільки шукає свій колір та хоче експериментувати таким чином, щоб не руйнувати структуру свого волосся.
  • Тонування збереже природний колір волосся, тому не буде виглядати не по-справжньому. Інколи іншим людям буде навіть важко зрозуміти, що ви зробили тонування, адже волосся могло вигоріти на сонці та виглядати схоже.
Переваги та недоліки тонування волосся, фото-1

Звісно, щоб зробити користь своєму волоссю треба обирати засоби перевірених виробників та ті, які живлять волосся, а не тільки фарбують його. Ідеальним для цього засобом стала Acme-Color Hair Care Ton Oil Mask – маска, яка містить у складі ретельно підібрані інгредієнти, які сприяють зміцненню структури волосся та здатні захистити його під час процедури зміни кольору та після.

Acme-Color Hair Care Ton Oil Mask

Одного саше засобу Acme-Color Hair Care Ton Oil Mask вистачить, щоб зробити тонування довгому волоссю. Фітокомплекс, який входить у формулу маски, має у собі концентрований екстракт горобини та природне джерело кератину, що надає волоссю міцності, позбавляє від ламкості. Додай бажаний відтінок підтримуючи колір між фарбуваннями завдяки тонуванню – палітра кольорів з 14 відтінків зробить це можливим для власниці будь-якого кольору волосся. Як саме робиться ця легка процедура, яку ви можете навіть зробити у себе у ванній кімнаті?

  • Спочатку ретельно вимийте волосся своїм шампунем та промокніть його бавовняним рушником так, щоб воно залишилося тільки трохи вологим.
  • Не забудьте одягнути рукавички – їх бажано використовувати навіть без наявності аміаку у складі тонуючого засобу.
  • Нанесіть суміш із саше рівномірно розподіливши по своєму волоссю. Можете використовувати для цього пластиковий гребінець, а можете просто наносити рукавичками суміш на кшталт ви миєте голову.
  • Потримайте засіб 20-30 хвилин в залежності від глибини бажаного ефекту та змийте теплою водою.

Насолоджуйтесь своїм новим кольором та спробуйте ще раз через 6-8 неділь на собі новий відтінок для різноманіття! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Acme-Color Ton Oil Mask #ACME
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...