• Головна
  • Спостерігали за військовим об'єктом та фотографували наслідки обстрілу: в Одесі затримали колаборантів
16:39, 7 липня 2023 р.

Спостерігали за військовим об'єктом та фотографували наслідки обстрілу: в Одесі затримали колаборантів

Спостерігали за військовим об'єктом та фотографували наслідки обстрілу: в Одесі затримали колаборантів

Бійці НГУ в Одесі виявили ймовірних зрадників України.

Про це повідомили у Нацгвардії.

Під час несення служби на взводному опорному пункті в Одеській області, військовослужбовці 11 бригади ім. Михайла Грушевського Південного ОТО НГУ помітили чоловіка та жінку, які ймовірно вели спостереження за військовим об’єктом. При перевірці цих осіб, в їх мобільних телефонах було виявлено багато дзвінків на номера абонентів країни-агресорки.

Також на одному з блокпостів на в’їзді до міста було зупинено жінку для перевірки документів. Під час спілкування дана громадянка поводила себе дивно, а при перевірці мобільного телефону бійці виявили фото ракетного обстрілу, який вона відправила в месенджері іноземцю, та номера телефонів абонентів рф. Крім того, виявлена інформація, яка свідчить про те, що жінка займається незаконною легалізацією іноземних громадян на території України.

В обох випадках про даних осіб повідомлено співробітникам Служби безпеки України та передано працівникам слідчо-оперативної групи поліції за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених статтею №111 та №332 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...