• Головна
  • Кинув у дітей страйкбольну гранату: на лаву підсудних відправили жителя Одеси
11:39, 7 липня 2023 р.
Надійне джерело

Кинув у дітей страйкбольну гранату: на лаву підсудних відправили жителя Одеси

Кинув у дітей страйкбольну гранату: на лаву підсудних відправили жителя Одеси

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одеси, який з балкона власної оселі кинув у сусідських дітей страйкбольну гранату. Правопорушнику загрожує від 17 тисяч гривень штрафу до 5 років обмеження волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Нагадаємо, що дана подія сталася 21 червня близько восьмої години вечора у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Картамишевській. Тоді чоловік кинув страйкбольну гранату у сусідських дітей. Ніхто з них не постраждав.

Правоохоронці викрили одесита за місцем мешкання у нетверезому стані, що згодом підтвердили висновками експерта. Громадянин пояснив, що у такий спосіб вирішив припинити галас, який лунав з двору.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили залишки страйкбольної гранати, а в ході обшуку за місцем мешкання зловмисника – одну цілу страйкбольну гранату, що відносяться до категорії піротехнічних виробів.

"Поліцейські провели досудове розслідування в рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, і за наявності достатніх доказів, висунули фігуранту обвинувачення у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Згідно із санкцією зазначеної статті, правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років", - повідомив начальник сектору дізнання відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Микола Кушнір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...