• Головна
  • Є влучання у цивільні об'єкти: вночі ворог з Чорного моря пустив ракети на Львів
09:15, 6 липня 2023 р.
Надійне джерело

Є влучання у цивільні об'єкти: вночі ворог з Чорного моря пустив ракети на Львів

Є влучання у цивільні об'єкти: вночі ворог з Чорного моря пустив ракети на Львів

Вночі ворог з шести ракетоносіїв у Чорному морі здійснив пуски 10 ракет типу "Калібр", сім з них вдалося збити. Є влучання на Львівщині.

Про це повідомили в ПК "Південь".

Близько першої години ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет "Калібр". Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.

В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил вдалось знищити лише сім із десяти крилатих ракет.

Є влучання ракет по цивільних об’єктах у місті Львів.

"Внаслідок російського ракетного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під’їздах.

Триває пошуково-рятувальна операція. Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано - 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали - 64. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу", - повідомив Міністр МВС Ігор Клименко. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...