• Головна
  • Вибирайте металопластикові вікна тільки у перевірених виробників
Новини компаній
17:00, 4 липня 2023 р.

Вибирайте металопластикові вікна тільки у перевірених виробників

Новини компаній

Коли в наш побут увійшли металопластикові вікна, сарафанне радіо зробило їм таку рекламну кампанію, що жителі міст і селищ нашої країни масово взялися за їх встановлення. Люди беззастережно довіряли думці тих, хто міняв свої дерев'яні та прогнилі склопакети на новинку, причому, нітрохи не шкодуючи про це надалі. Дехто з тих, хто здійснив заміну серед перших, досі не бачить причини знову звертатися в спеціалізовану компанію для повторного встановлення.

Вибирайте металопластикові вікна тільки у перевірених виробників , фото-1

З роками стали розповсюджуватися чутки з приводу того, що, нібито, вікна з металопластику не виправдовують очікування, не захищають від холоду і сторонніх шумів, та й шкідливі для здоров'я. Фахівці кажуть, що такі невдоволення спричинені тим, що клієнти заради економії звертаються не до професіоналів, а приходять у фірми-одноденки, які вийшли на цей ринок просто для того, щоб заробити грошей (бізнес-то прибутковий). Як результат — виріб, який приходить у непридатність через кілька років служби. І це в кращому випадку. У гіршому — повна відсутність будь-якого виробу і грошей. Та й фірми-виробника теж. Щоб з вами не траплялося подібного, враховуйте, що ціна на пластикові вікна та двері не може бути занадто низькою. Та й краще замовляти їх у відомих постачальників, або на пряму у виробників, які працюють вже не перший рік і встигли заслужити повагу покупців.

Де краще замовляти вікна

Вікна є незамінним постачальником комфорту у ваш будинок. Через них потрапляє тепле сонячне світло, вони не дають змоги пилу і дощу проникати в житло, при цьому зберігають тепло в будинку. Але вибирати вікна необхідно з розумом. Адже різноманітність моделей і цін може злегка заплутати покупця. Але це не буде проблемою, якщо звернутися куди потрібно.

Компанія-виробник «Вікнодім» готова надати будь-яку допомогу, яка може знадобитися при придбанні вікон, а також допоможе розрахувати вартість вікна за кілька хвилин. Дізнатися більше подробиць про профільні системи, особливості монтажу, матеріали, переваги та недоліки кожної моделі можна у кваліфікованого менеджера через сайт. Подібна консультація допоможе вам прийняти остаточне рішення і не сумніватися у виборі.

Переваги компанії-виробника «Вікнодім»

Якщо ви бажаєте замовити вікна «під ключ», то компанія «Вікнодім» з радістю надасть вам таку послугу. Фахівці готові пройти з вами через усі етапи покупки: від вибору профілю до повноцінного встановлення.

Також рекомендуємо звернути увагу на зручний калькулятор на сайті. З його допомогою ви можете самостійно прорахувати вартість вікна, внісши певні параметри. Врахуйте, що на сайті вказана ціна вікна за м2. Насамперед вам потрібно вибрати відповідний тип профілю. Від цього залежатиме вартість вікна загалом. Також не рекомендуємо економити на фурнітурі, оскільки від її міцності залежатиме зручність експлуатації. Дешеві петлі та ручки швидше виходять з ладу, тому в будь-якому разі потрібна їхня заміна. Купити вікна дешево можна, але знайте, що основну ціну формуватиме саме склопакет.

Додаткові послуги

«Вікнодім» відправляє замовлення по всій Україні, тому вам не слід турбуватися про це. Також у компанії доступна оплата в розстрочку, що значно прискорює купівлю товару.

На сайті ви знайдете не тільки вікна та двері на балкон, ціна яких приємно дивує, а й інші товари. Повноцінні балкони, поручні, гаражні ворота та огорожі можна замовити на тих самих умовах. Вся фурнітура, а також послуги монтажу та ремонту також доступні всім.

Якщо ви хочете подивитися на вікна від компанії «Вікнодім» наживо, то запрошуємо вас у наш магазин в Одесі, який розташований за адресою: вулиця Желябова, 4А. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...