• Головна
  • Книги-картонки – тільки іграшка чи справжнє джерело знань?
Новини компаній
14:31, 4 липня 2023 р.

Книги-картонки – тільки іграшка чи справжнє джерело знань?

Новини компаній

Майже кожен дорослий хоче забезпечити своєму малюкові найкращі умови для зростання та активного розвитку. Хтось починає ставити малюкам анлійську ще тоді, коли вони знаходяться в маминому животику, хтось намагається вчити вірші як тільки дитина починає говорити, хтось обирає сучасні техніки – картки, іграшки з особливими властивостями. Сказати, які саме методики будуть більш дієвими та взагалі, чи забезпечать вони хоч якийсь результат, доволі важко, адже кожна дитина дійсно унікальна та має свої здібності. Найрозповсюдженішим джерелом інформації для малечі можна вважати книги картонки – їх частіше за все обирають у якості навчального матеріалу.

Книжкове видавництво Ранок

Книжкове видавництво Ранок

Плюси придбання книжок-картонок

І справді, саме завдяки їм можна познайомити дитину з:

  • Навколишнім світом – розповідаючи і демонструючи предмети побуту, транспорт, продукти, іграшки, тощо. Частіше за все такі книжки мають ще веселий опис кожного виду іграшки, овоча, транспорту та будь-якого іншого предмету. Таким чином дитина знайомиться з навколишнім середовищем.
  • Правилами поведінки – книжка може дуже яскраво проілюструвати правила поведінки з рідними, друзями, тваринами та різноманітними предметами, розповісти як робити треба, а як зовсім не варто.
  • Правилами безпеки – вкрай важливий досвід для візуалізації ситуацій, яких краще уникати у звичайному житті.
  • Екзотичними явищами, тваринами, їжею, які неможливо продемонструвати наявно. Такий досвід дозволить малечі суттєво розширити уяву та отримати багато нової корисної інформації.

Через такий великий перелік стає зрозуміло, що зміст книжок-іграшок не тільки розважальний, а й освітницький і дозволяє батькам познайомити малечу з найрізноманітнішими явищами та предметами, манерами поведінки та ситуаціями завдяки яскравим малюнкам та зрозумілим віршам.

Книжкове видавництво Ранок

Книжкове видавництво Ранок

На сайті інтернет-магазину видавництва «Ранок» сьогодні можна обрати найрізноманітніші книжки для найменших користувачів. Завдяки тому, що асортимент постійно поповнюється, а якість книжок залишається на висоті, можна купувати вироби для найменших, не переймаючись через шкідливість матеріалів та можливість швидкої втрати зовнішнього вигляду через активну експлуатацію. Якщо хочеш, щоб малюк розвивався граючи та був активним, купуй книги «Ранок» без вагань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книжка-розкладайка #дитяча література #книги для найменших #картонки-іграшки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...