• Головна
  • Поки шеф на війні. Як ветеранська пекарня з Одеси виграла майже 900 тис. гранту на розвиток бізнесу (ВІДЕО)
Новини компаній
15:00, 4 липня 2023 р.

Поки шеф на війні. Як ветеранська пекарня з Одеси виграла майже 900 тис. гранту на розвиток бізнесу (ВІДЕО)

Новини компаній

Одеська пекарня, заснована бійцем АТО, виграла понад 800 тис. грн на розвиток від Українського ветеранського фонду. Завдяки цьому бізнес захисника не лише втримався на плаву, а й розширюється, частуючи містян смачною випічкою. І все це – поки шеф нищить окупантів на передовій.

Історію незламної пекарні розповідає ШоТам.

Цю пекарню ветеран АТО з позивним Агроном заснував разом зі своїм другом, повернувшись із фронту. Та з початком повномасштабного вторгнення чоловік не думав ані хвилини – і знову став на захист країни. За бізнесом залишилася слідкувати жіноча частина колективу.

«Один із співвласників цієї пекарні – ветеран АТО. Після повернення вони з другом заснували цю пекарню. Я в них працюю з першого дня. Коли почалося повномасштабне вторгнення, наш воїн не сумнівався ні хвилини, подзвонив нам одним із перших, дав настанови щодо подальших наших дій і поїхав захищати нашу Батьківщину», – ділиться адміністраторка і технологиня одеської пекарні Галина Дьякова.

Тож вже майже півтора року заклад працює без шефа. Утім працівниці пекарні також не сидять склавши руки! Поки їхній керівник нищить ворога на передовій, вони виграли майже 900 тисяч гривень на розвиток бізнесу від Українського ветеранського фонду.

«Наша команда дуже вдячна Українському ветеранському фонду. Завдяки перемозі в гранті ми виграли великі кошти на покупку професійного обладнання, одне з них – шокова заморозка. Це допомагає нам швидко і якісно заморожувати тістові, листові напівфабрикати», – розповідає Галина Дьяков.

Завдяки новому обладнанню пекарня додатково працевлаштувала уже чотирьох людей. Тепер гуртом розробляють новинки в меню: літні десерти та фреші. А коли є зв’язок – надсилають шефу фотозвіти та відео з улюбленого Привозу.

Та свого керівника команда тішить не лише успіхами, а й, звісно, смачною випічкою для всього підрозділу.

«Передаємо хлопцям смаколики, вони полюбляють дуже рогалики з вишнями. Дівчатка стараються, самі крутять, хлопці там їдять, згадують дім рідний. Думаю, кажуть нам дякую, а ми кажемо дякую їм у вигляді наших смаколиків», – додає Галина Дьякова.

Підтримати ветеранський бізнес в Одесі можна, завітавши до пекарні на вул. Пантелеймонівська, 101.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...