• Головна
  • В Одесі триває тиждень добрих справ
11:03, 4 липня 2023 р.

В Одесі триває тиждень добрих справ

В Одесі триває тиждень добрих справ

В Одесі тривають заходи в рамках благодійного марафону «Тижні добрих справ-2023».

Про таке повідомили у мерії.

Так, минулого тижня Благодійний фонд Шаміля Кулієва «Допомога» провів зустріч та надав значну підтримку малозабезпеченим, переселенцям із зон проведення бойових дій та громадянам, які постраждали від вторгнення.

У парку Горького у рамках «Тижнів добрих справ» відбувся благодійний бал, організований студією старовинного танцю «Міжсвіття» за підтримки Громадської організації «Тримай».

Зустріч із вихованцями відділенням веслування на байдарках і каное Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №6 організувала Благодійна організація «СІМ`Я». Під час зустрічі дітей та їхніх батьків познайомили з особливостями керування байдарками та каное, надали можливість самостійно спробувати веслувати, а малечу покатали на катерах.

Також у рамках проєкту у парках Одеси проходять безкоштовні спортивні тренування, в яких можуть взяти участь усі охочі. Проєкт «Активні парки» є частиною загальнодержавної програми Президента України «Здорова Україна».

Крім того, в Одесі відбувся круглий стіл на тему профілактики залежної поведінки в період воєнного стану, організований Благодійною організацією «100 відсотків життя. Одеса» у співпраці з партнерами. На зустрічі обговорювалися питання медичного та психологічного супроводу залежних осіб, проведення профілактичної роботи з підлітками тощо.

До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиків та їх незаконним обігом Національний університет «Одеська юридична академія», ТОВ Samara-Med та Центр реабілітації «РеВанш» провели змагання з кульової стрільби.

У рамках «Тижнів добрих справ» колектив Приморської районної адміністрації разом з волонтерами доправив гуманітарну допомогу на Херсонщину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...