• Головна
  • На Одещині 28-річна жінка потрапила під колеса вантажівки, - ФОТО
16:58, 3 липня 2023 р.

На Одещині 28-річна жінка потрапила під колеса вантажівки, - ФОТО

На Одещині 28-річна жінка потрапила під колеса вантажівки, - ФОТО

В Ізмаїльському районі водій вантажівки наїхав на жінку. Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Автопригода сталася близько десятої години ранку на перехресті вулиць Садової та Центральної у селі Дмитрівка Кілійської ОТГ.

Правоохоронці попередньо встановили, що 21-річний житель Березівського району, керуючи вантажівкою Scania, здійснив наїзд на 28-річну місцеву жительку, коли вона йшла узбіччям і, розмовляючи по телефону, раптово у невстановленому місці почала переходити проїзну частину дороги.

Водій транспортного засобу відразу викликав швидку допомогу, яка доправила потерпілу з травмами різного ступеня тяжкості до лікарні.

Перевірка чоловіка на стан сп'яніння показала, що він був тверезий.

"Поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках кримінального провадження призначили низку експертиз. Тривають слідчі дії. В ході розслідування буде надано правову оцінку діям кожного учасника дорожнього руху", - зазначив т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...