• Головна
  • В Одеській області викрили наркоаграрія
09:46, 30 червня 2023 р.

В Одеській області викрили наркоаграрія

В Одеській області викрили наркоаграрія

Правоохоронці викрили «наркоаграрія» у Білгород-Дністровському районі Одещин. 45-річний житель Татарбунар на присадибній ділянці вирощував коноплі і виготовляв із них наркотичний засіб.

Про це повідомили у поліції.

Протиправну діяльність чоловіка викрили працівники відділення № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно зі співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання правопорушника, в ході якого виявили на присадибній ділянці насадження дбайливо оброблених конопель, а у будинку – висушену та подрібнену рослинну речовину, а також пристрій для її вживання.

Чоловік зізнався, що вирощував зілля із наркотичним вмістом та виготовляв із нього наркотичний засіб для власного споживання.

«За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 1 статей 309 та 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин та незаконне виготовлення, придбання й зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Вилучені речові докази правоохоронці направили на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Максимальне покарання, яке передбачене санкціями зазначених статей, – обмеження волі до п’яти років», - зазначив начальник відділення № 2 Білгород-Дністровського районного відділу Віктор Дудка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...