• Головна
  • В Одесі злочинна група обікрала склад з куртками на 200 тисяч гривень
16:49, 29 червня 2023 р.

В Одесі злочинна група обікрала склад з куртками на 200 тисяч гривень

В Одесі злочинна група обікрала склад з куртками на 200 тисяч гривень

В Одесі поліцейські затримали злочинну групу, яка викрала зі складського приміщення велику партію товару.

Про це повідомили у поліції.

Правоохоронці встановили, що зловмисники володіли інформацією про наявність у складському приміщенні товару, який належить місцевому підприємцю. 13 червня вночі вони приїхали на автомобілі до будівлі, проникли туди через вікно на даху і викрали більше 500 жіночих курток вартістю 380 гривень кожна. Своїми протиправними діями правопорушники завдали потерпілому збитків на суму понад 200 тисяч гривень.

В ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили марку автомобіля, на якому зловмисники вивезли чужий товар, та визначили його маршрут пересування. Окрім цього, поліцейські з’ясували, що вони, намагаючись заплутати сліди, виїхали за місто, а там перевантажили викрадене майно до іншого автомобіля. Надалі правоохоронці встановили особи зловмисників, ними виявилися двоє жителів Одеси віком 29-ти та 34-х років.

За наявності зібраних правоохоронцями доказів фігурантам повідомили про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану. Це правопорушення кваліфікується ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років.

Слідство триває. Поліцейські встановлюватимуть місцезнаходження викраденого майна, а також інших осіб, які можуть бути причетними до злочинної змови підозрюваних.

В Одесі злочинна група обікрала склад з куртками на 200 тисяч гривень, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...