• Головна
  • В Овідіополі селищна рада здає в оренду приміщення кафе через онлайн-аукціон
Новини компаній
11:00, 29 червня 2023 р.

В Овідіополі селищна рада здає в оренду приміщення кафе через онлайн-аукціон

Новини компаній
В Овідіополі селищна рада здає в оренду приміщення кафе через онлайн-аукціон , фото-1

КП Овідіопольської селищої ради «Палац спорту» виставило на онлайн-аукціон приміщення кафе. Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 5 липня.

Приміщення, площею майже 40 квадратних метрів, розташоване на другому поверсі будівлі спорткомплексу на вулиці Портова, 3 у смт. Овідіополь. Щоби взяти участь у торгах, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 20:00 4 липня. Стартова ціна оренди приміщення – майже 3 тис. грн.

Від початку повномасштабного вторгнення органи місцевого самоврядування Одещини успішно провели 279 аукціонів з оренди, які принесли до бюджетів громад майже 1,7 мільйона гривень. На сьогодні громади Одеської області пропонують для оренди 11 об’єктів, за які можна позмагатися на онлайн-аукціонах.

До е-аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. І орендувати за ринковими цінами унікальну нерухомість, яку виставляє тільки держава або громада.

Державна система електронних аукціонів “Прозорро.Продажі” дозволяє громадам залучити додаткові кошти для своїх потреб, якщо ті активно виставляють своє майно на торги.

В аукціонах можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи з будь-якого куточка України. Електронні торги забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу ринкову ціну лота. єЦе да можливість орендувати унікальну нерухомість, яку може виставити тільки держава або громада.

Знайти об’єкти у будь-якій області України під потрібні параметри можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA) або уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...