• Головна
  • Всеукраїнські змагання на Татамі під гаслом “Україна - Ненька понад усе!” – сила спорту попри всі складнощі війни
Новини компаній
13:00, 28 червня 2023 р.

Всеукраїнські змагання на Татамі під гаслом “Україна - Ненька понад усе!” – сила спорту попри всі складнощі війни

Новини компаній
Всеукраїнські змагання на Татамі під гаслом “Україна - Ненька понад усе!” – сила спорту попри всі складнощі війни, фото-1

Навіть у 2023 році, коли військові дії в нашій країні не завершилися та кожного дня нашим громадянам приходиться стикатися з новими складними викликами, цивільне життя не може та не повинно зупинятися. Громадська організація «Гордість країни» на чолі з Гордійцяком Ярославом Михайловичем робить усе задля сталого розвитку спортивної сфери та підтримання проведення різноманітних змагань та фестивалей в Україні. Саме завдяки цьому вдається підтримувати юних спортсменів та давати їм надію на гарне майбутнє у вільній і незалежній Україні.

Враховуючи важливість проведення Всеукраїнських змагань саме сьогодні, рішення провести чемпіонат України з Макотокай карате на базі Одеського державного університету внутрішніх справ можна вважати дійсно дуже влучним та важливим. Більше 150 учасників – спортсменів з різною класифікацією з різних регіонів України змогли продемонструвати свої здібності та вміння в бойових мистецтвах в розділі «контакт куміте».

Не менш важливим аспектом проведення саме цих змагань стало й гасло, під яким виступали всі учасники – «Україна - Ненька понад усе!». Символічний підхід до створення лозунгу змагань дозволив підняти рівень виступу буквально кожного учасника та надати необхідну підтримку новачкам.

Окремої уваги заслуговував виступ курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ, оскільки вони змогли стати справжнім уособленням сучасної патріотичної молоді, яка має непереборну жагу до перемоги. Громадська організація «Гордість країни» попіклувалася про відзначення всіх призерів-учасників змагань не тільки кубками та дипломами, а й цінними призами. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...