• Головна
  • У Чорноморську можна орендувати комунальне нежитлове приміщення через онлайн-аукціон
Новини компаній
11:00, 27 червня 2023 р.

У Чорноморську можна орендувати комунальне нежитлове приміщення через онлайн-аукціон

Новини компаній
У Чорноморську можна орендувати комунальне нежитлове приміщення через онлайн-аукціон, фото-1

Чорноморська міська рада виставила на державний онлайн-аукціон з оренди нежитлове приміщення на проспекті Миру. Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 29 червня.

Нежитлове вбудоване приміщення знаходиться на першому поверсі будівлі на проспекті Миру, 1/67-Н у Чорноморську. Об’єкт площею понад 200 квадратних метрів в задовільному стані. Цільове призначення обмежень не передбачає. Стартова ціна лота – 27.6 тис. грн. Ознайомитись з об’єктом оренди можна за місцем його розташування у робочі дні з 8:00 до 17:00. Щоби взяти участь у торгах, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 20:00 28 червня.

Від початку повномасштабного вторгнення органи місцевого самоврядування Одещини успішно провели 279 аукціонів з оренди, які принесли до бюджетів громад майже 1,7 мільйона гривень. На сьогодні громади Одеської області пропонують для оренди 11 об’єктів, за які можна позмагатися на онлайн-аукціонах.

Державні електронні торги дають можливість брати участь з будь-якого міста, забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак — справедливу ринкову ціну лота. Система дозволяє брати участь в аукціонах як фізичним, так і юридичним особам.

Для підприємців такі аукціони це можливість знайти приміщення для своїх потреб, а для місцевих громад — залучити кошти та активізувати бізнес-активність у регіоні.

Знайти об’єкти у будь-якій області України під потрібні параметри можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA) або уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...