• Головна
  • З'явилися подробиці смертельної аварії на трасі Одеса-Рені
15:49, 26 червня 2023 р.

З'явилися подробиці смертельної аварії на трасі Одеса-Рені

З'явилися подробиці смертельної аварії на трасі Одеса-Рені

Поліцейські розслідують обставини ДТП на трасі Одеса – Рені за участю позашляховика та вантажівки. Аварія сталася вчора, 25 червня, близько сьомої години вечора на виїзді із міста Татарбунари.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 48-річний ізмаїльчанин, рухаючись на позашляховику у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з вантажівкою під керуванням 56-річного мешканця Миколаєва.

Унаслідок ДТП водій позашляховика загинув. Керманич вантажівки та дві пасажирки транспортних засобів віком 18 та 44 років із травмами різного ступеня тяжкості каретою швидкої допомоги були доставлені до районної лікарні.

Водія вантажівки перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий.

«Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває», - зазначив начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

З'явилися подробиці смертельної аварії на трасі Одеса-Рені, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...