• Головна
  • Тракториста, з вини якого в Одеській області загинула дитина, помістили у СІЗО
15:10, 26 червня 2023 р.

Тракториста, з вини якого в Одеській області загинула дитина, помістили у СІЗО

Тракториста, з вини якого в Одеській області загинула дитина, помістили у СІЗО

Тракториста, якого поліцейські затримали за заподіяння смерті дитині, помістили в СІЗО. За клопотанням слідчих, учора, 25 червня, суд обрав 38-річному чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо, 23 червня житель Березівки, керуючи сільгосптехнікою по вулиці Парковій, не помітив і зачепив ковшом 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку по узбіччю поза межами проїжджої частини дороги. Від отриманих травм дитина померла у лікарні.

За результатами перевірки, водій був тверезий. Слідчі з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...