• Головна
  • Скандальний одеський військком Борисов залишається на своїй посаді
12:35, 23 червня 2023 р.
Надійне джерело

Скандальний одеський військком Борисов залишається на своїй посаді

Скандальний одеський військком Борисов залишається на своїй посаді

Начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Борисов виїздив за кордон законно та нині залишається на своїй посаді.

Про це повідомила начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Гуменюк сказала, що службове розслідування щодо Борисова завершилося вчасно.

"Було встановлено, що його виїзд за кордон був абсолютно санкціонований та дозволенний. Порушень не було виявлено, всю решту підозр розслідують правоохоронні органи",  - розповіла начальниця координаційного пресцентру.

Також очільниця пресцентру зазначила, що військком виїжджав за кордон на лікування. Та Борисов залишається на своїй посаді. 

За словами Наталі Гуменюк, справу Борисова й надалі розслідуватимуть правоохоронні органи: у травні ДБР відкрило кримінальне провадження за ч. 5 ст. 426-1 КК України та відсторонило військкома від посади.

Голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія готує звернення до правоохоронних органів після того, як подивився журналістське розслідування про Борисова. 

"Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову. Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації. Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування. Паралельно ініціюю звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей", - написав Арахамвя у своєму телеграмі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...