• Головна
  • Допомога для «Одеського навчально-реабілітаційного центру «Зоресвіт» Одеської обласної ради» від мережі стоматологій PremiumDent та ГО «Гордість країни»
Новини компаній
17:00, 23 червня 2023 р.

Допомога для «Одеського навчально-реабілітаційного центру «Зоресвіт» Одеської обласної ради» від мережі стоматологій PremiumDent та ГО «Гордість країни»

Новини компаній
Допомога для «Одеського навчально-реабілітаційного центру «Зоресвіт» Одеської обласної ради» від мережі стоматологій PremiumDent та ГО «Го..., фото-1

Під час військових дій в Україні, тоді, коли сотні тисяч українців страждають від збройної агресії та втрачають змогу користуватися послугами лікарів, отримувати своєчасну медичну допомогу, вкрай важливе об'єднання фахівців із досвідом та відповідними навичками задля забезпечення можливості кожного громадянина країни отримувати потрібну допомогу. Діяльність мережі стоматологічних клінік PremiumDent як і громадської організації «Гордість країни» на чолі з Гордійцяком Ярославом Михайловичем направлена на створення відповідних умов для допомоги всім постраждалим, а особливо найменш захищеним верствам населення.

Співробітництво сучасної стоматологічної клініки й громадської організації, робота якої побудована навколо забезпечення потреб військовослужбовців та всіх постраждалих від війни, дозволила реалізувати неймовірно важливий і разом з тим важкий проект допомоги спеціалізованим медично-освітнім закладам. Наразі професійну допомогу стоматологів найсучаснішої української клініки PremiumDent безкоштовно змогли отримати вихованці Навчально-реабілітаційного центру «Зоресвіт». Клініка не тільки прийняла маленьких пацієнтів, а й провела:

  • Профілактичну роботу з маленькими учнями. Фахівці розповіли дітям про правила гігієни порожнини рота, роз'яснили особливості самодіагностики та своєчасного звернення за допомогою при наявності неприємних відчуттів, болю, тощо.
  • Лікування існуючих проблем маленьких пацієнтів - професійну стоматологічну допомогу змогли отримати близько 20 дітей.

Крім того, сумісна робота стоматологів клініки та волонтерів, організаторів ГО «Гордість країни» дозволила продати значну допомогу саме для реабілітаційного центру. На рахунку цих організацій не один успішно реалізований благодійний проект і організатори зовсім не прагнуть зупинятися на досягнутому. Моніторинг поточної ситуації в регіоні та країні, постійний взаємозв'язок з військовими та іншими благодійними організаціями дозволяє активним учасником громадської організації своєчасно надавати допомогу тим людям, які дійсно цього потребують.

Долучитися до благодійних ініціатив може кожен – як це можна зробити?

Шлях до перемоги та вирішення всіх проблем, які стали помітними зараз буде дуже складним, але полегшити його подолання можна виключно за рахунок повноцінного та всебічного співробітництва фахівці різних галузей, об'єднаних бажанням досягти поставленої мети. Громадська організація «Гордість країни» на своїй сторінці в соцмережі розповідає про всі ініціативи, над якими працює сьогодні. За посиланням https://instagram.com/po_prideofthecountry?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Ви можете самостійно ознайомитися із програмами ГО та отримати всю корисну інформацію для того, щоб долучитися до них.

Крім того, голова організації Гордійцяк Ярослав Михайлович на своїй сторінціhttps://instagram.com/dr._yaroslav_gordiytsiak?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== також регулярно демонструє напрямки роботи громадської організації та результати, яких вдалося досягти колективними зусиллями. Якщо у Вас є пропозиції або побажання, Ви хочете долучитись до благодійних ініціатив ГО або прагнете стати волонтером – переходьте за будь-яким з вказаних посилань та користуйтесь наведеними там контактними даними організаторів. Пам'ятайте, разом легше долати складний шлях до Перемоги, а отже буквально кожен здатен зробити свій величезний вклад у її наближення!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...