• Головна
  • Допоможіть клініці «Тарус» відновитися!
Партнерський матеріал
17:00, 21 червня 2023 р.

Допоможіть клініці «Тарус» відновитися!

Партнерський матеріал

14 червня страшна трагедія сталася в нашому місті внаслідок ворожої агресії. Загинули й дістали поранення наші співгромадяни, зруйновано будинки й офіси. День жалоби в Одесі наповнився сумом і щирим співчуттям усім потерпілим.

Допоможіть клініці «Тарус» відновитися!, фото-1

Постраждала відома одеська офтальмологічна клініка «Тарус». Це перша офтальмологічна кліника в Україні, яка за 25 років роботи врятувала та відновила зір десяткам тисяч одеситів. Кліника має вищу категорію акредитації МОЗ України, сертифікована за стандартом ISO 9001:2015, є референтним центром компанії Алкон (Швейцарія). Саме тут вперше в Україні у 1998 році було впроваджено лазерну корекцію зору, 

За 25 років роботи в клініці провели десятки тисяч успішних операцій різного ступеня складності. У свій ювілей у квітні 2023 року лікарі та керівники отримували тисячі вдячних відгуків від своїх пацієнтів.

І раптом — страшна трагедія... внаслідок якої невідновлювано постраждало приміщення клініки та оптики площею понад 800 кв.м, комунікації, частина обладнання та техніка, а Клініка екстрено змушена шукати нове приміщення. На превелике щастя не постраждав персонал. Відрадно, що більша частина техніки не постраждала.

Обнадіює те, що у керівництва Клініки є бажання і намір продовжити свою кваліфіковану роботу, надавати допомогу всім, хто її потребує, навіть у разі переїзду в нове приміщення. Є професійний потенціал співробітників. Але потрібна заміна коштовного офтальмологічного обладнання та відновлення клініки на новому місці!

Ми віримо в репутацію клініки, керівництво якої зараз сподівається на розуміння і підтримку як теперішніх, так і потенційних пацієнтів, які потребують кваліфікованої допомоги.

Ми будемо вдячні за будь-яку допомог та підтримку!
Подробиці, фото та відео на сайті http://help.tarus.ua 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...