• Головна
  • Ініціативи, які підтримують здоров’я захисників - мобільна стоматологія від громадської організації «Гордість країни»
Новини компаній
11:00, 19 червня 2023 р.

Ініціативи, які підтримують здоров’я захисників - мобільна стоматологія від громадської організації «Гордість країни»

Новини компаній

Однією з найголовніших потреб військовослужбовців, які знаходяться в надзвичайно складних умовах, став саме своєчасний доступ до кваліфікованої медичної допомоги. Річ може йти про найрізноманітніші послуги і нерідко проблеми можуть виникати саме зі здоров'ям зубів. Зважаючи на те, що можливості відвідати стоматологію у наших захисників може не бути, громадська організація «Гордість країни» на чолі з Гордійцяком Ярославом Михайловичем у співробітництві зі стоматологічною клінікою PremiumDent вирішила реалізувати проект «Мобільна стоматологія для військових», мета якого допомогти нашим захисникам своєчасно та в повному обсязі отримати кваліфіковану допомогу фахівців, незалежно від місця перебування та умов. 

Результати проекту – що вдалося зробити для військовослужбовців?

Ідея створення мобільної стоматології почалася з величезного бажання забезпечити наших захисників всім необхідним навіть в той час, коли можливості отримати подібні послуги в них немає. В першу чергу ініціатива потребувала наявності відповідного автомобілю, який би міг слугувати мобільним кабінетом для прийому пацієнтів. На щастя, довго очікувати рішення чи шукати його не довелося, оскільки військові запропонували зробити такий кабінет на базі швидкої допомоги. Головною проблемою стала необхідність відновлення та реставрації автомобилю, оскільки він зовсім не відповідав потребам пацієнтів.

1. Автомобіль реставрували та відновили його технічний стан – таким чином він може бути використаний в будь-яких умовах, при чому в тому числі й як повноцінний транспортний засіб. З цим допомогла автомайстерня, фахівці якої із знанням справи та в дуже короткий час виконали всі необхідні відновлювальні роботи.

2. Після завершення внутрішніх технічних робіт швидку допомогу пофарбували за відповідною технологією з величезною увагою до деталей.

3.Закінчили оздоблення стоматологічного кабінету на колесах всім необхідним обладнанням для роботи стоматологів.

Завдяки ініціативі Гордійцяка Ярослава Михайловича та учасників громадської організації «Гордість країни» за порівняно короткий час наші військовослужбовці отримали змогу не тільки покращити стан власної усмішки, а й отримати невідкладну стоматологічну допомогу високої якості. Саме завдяки подібним ініціативам вдається суттєво покращувати самопочуття військових та швидко вирішувати всі їх потреби. Особисто ознайомитися з діяльністю голови ГО та доєднатися до ініціатив можна за посиланням в соцмережах https://instagram.com/dr._yaroslav_gordiytsiak?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==.  

Допомога не тільки військовим, а й дитячим будинкам

Результат проекту «Мобільна стоматологія» дозволив організаторам забезпечити кваліфікованою допомогою не тільки військовослужбовців, а й дітей, які наразі опинилися у складних життєвих ситуаціях та не можуть швидко отримати відповідну допомогу. Завдяки швидкій реалізації проекту та досягненні поставленої задачі організатори побачили можливість розширити функціонал стоматологічного кабінету на колесах. Наразі цей проект може охопити потреби не менш важливої категорії українців, які знаходяться в прифронтових регіонах або не мають змоги отримати кваліфіковану допомогу через інші причини. 

Долучитися до ініціатив громадської організації «Гордість країни» можуть всі бажаючі. Для цього достатньо скористатися посиланнями на групу в соціальній мережі https://instagram.com/po_prideofthecountry?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==. Разом ми зможемо зробити багато корисного для наших героїв!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...