• Головна
  • Попри поранення співробітниці "Таврії В" почали гасити пожежу: нові подробиці ракетної атаки по Одесі
14:38, 14 червня 2023 р.
Надійне джерело

Попри поранення співробітниці "Таврії В" почали гасити пожежу: нові подробиці ракетної атаки по Одесі

Попри поранення співробітниці "Таврії В" почали гасити пожежу: нові подробиці ракетної атаки по Одесі

У торговельній мережі "Таврія В" відреагували на нічну ракетну атаку. Там повідомили, що російська ракета влучила у відділ дитячих товарів, де зберігались підгузки, дитяче харчування та жіноча гігієна.

Про це компанія розповіла на своїй сторінці у Facebook.

У "Таврія В" повідомили, що внаслідок ракетного удару загинули троє співробітників. Ще четверо у критичному стані перебувають у лікарні.

"Після вибуху розпочалась пожежа, яку наші працівники, здебільшого жінки, не зважаючи на отримані поранення та контузію, самотужки почали гасити, допомагали один одному, шукали зниклих. Дякуємо кожному, хто пише, дзвонить і пропонує допомогу. Дякуємо всім міським рятувальним службам за оперативні дії та допомогу. Завдяки злагодженій та рішучій роботі нашої команди, бригад ДСНС, Поліції та Швидкої допомоги, які прибули своєчасно, пожежа була локалізована у найкоротший термін.", - йдеться у повідомленні.

У торговельній мережі наголосили, що у найближчі дні вони продовжать навчання співробітників, як поводитися у надзвичайних ситуаціях, адже "ці навички вже допомогли їм під час нічної терористичної атаки".

Також у компанії повідомили, що дефіциту товарів не буде, наразі намагаються забезпечити безперебійні постачання харчів до усіх об’єктів мережі. Розмір матеріальних збитків ще буде встановлюватися. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...