• Головна
  • В Одесі поліцейський пограбував АЗС
09:23, 11 червня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі поліцейський пограбував АЗС

Скріншот з відео "ХО"

Скріншот з відео "ХО"

Керівництво поліції ініціювало службове розслідування за фактом пограбування правоохоронцем працівниці АЗС. Поліцейські затримали зловмисника та передали його працівникам ДБР. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

В ніч з 9 на 10 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік у масці зайшов на АЗС по вулиці Вільямса і розпилив у бік операторки газ сльозогінної дії, заволодів її мобільним телефоном та втік. Менш ніж за дві години поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився поліцейський-водій одного з підрозділів поліції.

Слідчими ДБР його дії були кваліфіковані як грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

"Керівництво поліції Одещини не залишить цей випадок поза увагою. Своїм ганебним вчинком чоловік заплямував звання поліцейського та сумлінну роботу справжніх правоохоронців, які ладні ризикувати життям, аби забезпечити правопорядок та безпеку для кожного громадянина.

Наразі за вказаним фактом проводиться службове розслідування, матеріали якого, після завершення, будуть передані до ДБР.

Наголошуємо, що позиція керівництва поліції області жорстка і принципова - злочинцям не місце в правоохоронних органах", - зазначили у поліції Одещини. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...