• Головна
  • На Одещині можна орендувати приміщення в будівлі центру первинної медико-санітарної допомоги
Новини компаній
13:00, 9 червня 2023 р.

На Одещині можна орендувати приміщення в будівлі центру первинної медико-санітарної допомоги

Новини компаній
На Одещині можна орендувати приміщення в будівлі центру первинної медико-санітарної допомоги, фото-1

КНП “Ананьївський центр первинної медико-санітарної допомоги” Ананьївської міської ради" виставив на аукціон службові приміщення. Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 26 червня.

Приміщення, які можна орендувати, мають площу 26.6 кв.м. та знаходяться в одноповерховій нежитловій будівлі на вул. Героїв України, 45, у м. Ананьїв, Подільського району.

Конструктивні характеристики об’єкта: фундамент – залізобетонні блоки, стіни з цегли, покриті емульсійними фарбами, як і стеля. На підлозі – керамічна плитка та лінолеум, двері дерев’яні, а вікна мають подвійне скління.

Щодо цільового призначення, то передбачені деякі обмеження – заборона провадження господарської діяльності у сфері торгівлі товарами підакцизної групи та організації, проведення азартних ігор, у т. ч. під розміщення грального обладнання.

Щоби взяти участь у торгах, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 20:00 25 червня. Стартова ціна лоту – 2.3 тис. грн.

Від початку повномасштабного вторгнення органи місцевого самоврядування Одещини успішно провели 289 аукціонів з оренди, які принесли до бюджетів громад 1,7 мільйона гривень. На сьогодні громади Одеської області пропонують для оренди 16 об’єктів, за які можна позмагатися на онлайн-аукціонах.

Державні електронні торги дають можливість брати участь з будь-якого міста, забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак — справедливу ринкову ціну лота. Система дозволяє брати участь в аукціонах як фізичним, так і юридичним особам.

Для підприємців такі аукціони це можливість знайти приміщення для своїх потреб, а для місцевих громад — залучити кошти та активізувати бізнес-активність у регіоні.

Знайти об’єкти у будь-якій області України під потрібні параметри можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA) або уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...