• Головна
  • Швидка зарядка iPhone всіх моделей
Новини компаній
17:00, 8 червня 2023 р.

Швидка зарядка iPhone всіх моделей

Новини компаній

Швидка зарядка може підтримуватися від моделі iPhone 8 і до останньої версії. Завдяки можливості зарядити свій телефон на 50% всього за півгодини, ви отримуєте додаткову вільну годину протягом дня. Далі ми розповімо, як використовується швидка зарядка на iPhone.

Для початку процесу вам знадобляться дві речі: кабель та адаптер для заряджання.

Швидка зарядка iPhone всіх моделей, фото-1

Справа в тому, що через маркетингові чи інші причини компанія Apple перестала включати адаптер живлення до нової моделі телефону. Тому, якщо вам не підходить старий адаптер USB-C PD, ми можемо запропонувати кілька варіантів, які повністю відповідають своїм функціям.

Якщо у вас є ноутбук MacBook 2015 року або новіший, MacBook Air випуску з 2018 по 2021 роки або MacBook Pro з 2016 по 2021 роки, то у вас повинно бути зарядне пристрій або адаптер живлення, який працює з вашим пристроєм. Наприклад, варто звернути увагу на зарядний пристрій від Apple з потужністю 30 Вт. Хоча зарядні пристрої від Apple з потужностями 61 Вт, 87 Вт і 96 Вт також підходять для зарядки, вони є надто дорогими і необхідні лише для швидкої зарядки iPhone. Можливо, вам буде цікавий більш доступний варіант. Наприклад, ви можете придбати настінну розетку з потужністю 18 Вт, настінну розетку з потужністю 33 Вт, або зарядний пристрій з потужністю 65 Вт, які пройшли сертифікацію USB-IF і підходять для зарядки iPhone, iPad і MacBook.

Якщо ви бажаєте заряджати кілька пристроїв одночасно, то мережевий адаптер Baseus GaN5 Pro з 3 портами USB + Type-C потужністю 140 Вт, білий кольору, разом з кабелем Baseus Superior Type-C to Type-C з потужністю 240 Вт (48 В/5 А) буде ідеальним рішенням для цього процесу. Швидка зарядка на айфон є необхідною для економії вашого часу, тому не повинно бути сумнівів у її придбанні.

Для швидкої зарядки вашого iPhone у дорозі, ми пропонуємо портативний зарядний пристрій Baseus GaN3 Fast Charger 30 Вт (1 Type-C). Якщо у вас є інші USB-C або звичайні USB-пристрої, які також потребують зарядки під час подорожей, ми завжди готові допомогти вам з вибором потрібного пристрою.

Оскільки у вас є обидві деталі для швидкої зарядки, просто підключіть адаптер до електричної розетки, а потім підʼєднайте кабель до телефону.

Якщо ви хочете з'ясувати, чи ваш iPhone перебуває в режимі швидкої зарядки, на жаль, не сподівайтеся на це, оскільки Apple не передбачила простого сповіщення на екрані, щоб вказати цей стан. Однак є спосіб визначити це — за допомогою звукового сигналу або мелодії, яку видає ваш iPhone при підключенні зарядного кабелю. У режимі звичайної зарядки ви почуєте один звуковий сигнал, але якщо ваш iPhone заряджається швидше, ви повинні почути другий звуковий сигнал через секунду або дві після першого.

Але іноді бувають випадки, коли немає цієї мелодії або звуку, але зарядка все одно продовжується у швидкому режимі. Тоді просто відключіть зарядний кабель від iPhone, зачекайте 30 секунд і підключіть його знову. Повинен лунати звук або гул двічі.

Якщо попередні поради вам не допомогли, ви завжди можете перевірити час зарядки і порівняти його з заявленим часом зарядки від Apple — 50% заряду за 30 хвилин. Якщо ваш час зарядки відповідає заявленому виробником, ймовірно, ви використовуєте швидку зарядку. Звичайно, швидкість зарядки може бути суб'єктивним показником. Для деяких людей нормальна швидкість зарядки достатня для їх повсякденного використання. Однак, якщо ви часто перебуваєте в русі, зайняті справами або часто використовуєте свій телефон і вам потрібний швидкий спосіб зарядки до 20 або 30%, то швидка зарядка може стати необхідністю для вас.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...