• Головна
  • На Одешині чоловік отримав 7,5 років позбавлення волі за вбивство односельця
17:14, 29 травня 2023 р.
Надійне джерело

На Одешині чоловік отримав 7,5 років позбавлення волі за вбивство односельця

На Одешині чоловік отримав 7,5 років позбавлення волі за вбивство односельця

Сім із половиною років проведе правопорушник у місцях позбавлення волі. 

Про це повідомили в ГУНП в Одеській області 

Подія сталася у селі Нестоїта Куяльницької ОТГ на початку лютого цього року. Під час застілля між господарем будинку та його гостем виникла сварка, в ході якої власник оселі, щоб довести свою зверхність, завдав приятелю декілька ударів ножем у спину. За висновком експерта, одне з поранень призвело до кровотечі та розвитку небезпечного для життя стану гострої крововтрати, яка і стала причиною смерті.

За наявності достатніх доказів, зібраних на етапі досудового слідства, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині.

Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України правоохоронці скерували до суду, який дослідивши матеріали справи, визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді семи з половиною років позбавлення волі.

Враховуючи, що обвинувачений раніше був засуджений за спричинення легких тілесних ушкоджень і не сплатив призначений штраф у розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, суд повністю приєднав його до покарання, призначеного цим вироком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...