• Головна
  • Як вибрати ідеальний картридж? Відкрийте для себе світ можливостей з Elf Bar RF350
Новини компаній
11:00, 23 травня 2023 р.

Як вибрати ідеальний картридж? Відкрийте для себе світ можливостей з Elf Bar RF350

Новини компаній

Кажуть, що ідеалів не буває — просто люди самі вигадують собі певний збірний образ, що складається з суцільних переваг, а потім прагнуть знайти реальне підтвердження його існування чи створити щось схоже на практику. Втім, що стосується пристроїв для паріння від китайського бренду Elf Bar, то тут, здається, вдалося "казку зробити реальністю". Адже за насиченістю ароматів та точності передачі смаку продукти цього виробника вважаються еталонними у своєму класі. А за вироблення ароматної пари в багаторазових та одноразових под-системах відповідають картриджі. З одним із них ми познайомимося сьогодні ближче. Зустрічайте: практично ідеальний з усіх боків картридж Elf Bar RF350 - з ним світ можливостей для любителя паріння стане набагато ширшим! Не вірите? Тоді давайте разом переконаємося, що це справді так.

Як вибрати ідеальний картридж? Відкрийте для себе світ можливостей з Elf Bar RF350, фото-1

Elf Bar RF350 - відкритий для експериментів зі смаками

Дана модель являє собою картридж, що перезаправляється, які використовуються в багаторазових pod-системах відкритого типу. Це означає, що його потрібно самостійно заправляти, а постачається такий пристрій порожнім. Насправді саме в картриджі відбувається процес перетворення рідини на пару. Тому його сміливо можна порівнювати з двигуном автомобіля, а жижу з паливом. За аналогією безпосередньо сам пристрій для паріння (наприклад, цей картридж можна використовувати на моделях Elf Bar RF350 і Elf Bar Mate 500) формально є аналогом кузова авто - красивого та стильного, але, на жаль, не здатного привести транспортний засіб у рух. А в нашому випадку – “добути” ароматну та смачну пару.

Конструкція pod-системи передбачає поєднання бака для жижі та випарної камери. Вони розміщені в одному відсіку, який і називають подом. За випаровування рідини відповідає спіраль - власне, принцип отримання пари не відрізняється від використовуваної в традиційних вейпах. Інша справа, що габарити пристроїв незрівнянні, як і потужність акумулятора або кількість пари, що виділяється.

Под-системи призначені для тугих (сигаретних) затяжок, тобто пара спочатку через тонкий трубчастий повітропровід втягується в ротову порожнину, а потім пропускається через легені. Завдяки використанню набагато чистішого сольового нікотину якість передачі смаку набагато краща. До того ж вгамування нікотинового голоду настає буквально за кілька затяжок.

Об'єм картриджа - всього 1,6 мл, так що при інтенсивному використанні заливати нову жижу доведеться досить часто. Зате з вибором смаків жодних проблем! Крім великої кількості фабричних пропозицій власники багаторазових підсистем можуть самостійно готувати рідину. Такі експерименти зі смаком - справжній Всесвіт можливостей для тих, хто не звик насолоджуватися ароматами від виробників. Створити унікальний смак із картриджем Elf Bar RF350 зовсім не складно — головне, виявити фантазію, а інноваційні технології китайського бренду точно реалізують задумане на практиці.

Головні переваги використання картриджа Elf Bar RF350

Вибір саме цієї моделі цілком виправданий, оскільки її власник зможе "на повну" відчути всі переваги картриджа:

  • чудову смакопередачу;
  • зручний ергономічний мундштук для затягувань;
  • відсутність протікань - якість виконання на найвищому рівні;
  • простоту процедури поповнення ресурсу жижі через розташований збоку отвір із завбачливо встановленою силіконовою заглушкою;
  • використання при виготовленні сучасних легких та практичних матеріалів - пластику та полікарбонату;
  • можливість експериментувати зі смаками на своє задоволення. 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...