• Головна
  • На Одещині автомобіль збив велосипедиста, його госпіталізували з травмами
18:01, 22 травня 2023 р.

На Одещині автомобіль збив велосипедиста, його госпіталізували з травмами

На Одещині автомобіль збив велосипедиста, його госпіталізували з травмами

Поліцейські розслідують обставини наїзду автомобіліста на велосипедиста в Подільському районі. Аварія сталася між населеними пунктами Саврань і Осички. Травмований керманич двоколісника потрапив у лікарню.

Про це повідомили у поліції Одещини.

Попередньо поліцейські встановили, що 68-річний водій автомобіля «Deo Lanos» не оцінив дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху і дистанцію, унаслідок чого наїхав на 69-річного велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. Потерпілого ушпиталили з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

На місці події працювали співробітники місцевого підрозділу поліції. Відомості правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз, зокрема очікуються результати перевірки водія на стан сп'яніння. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Тривають слідчі дії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...