• Головна
  • Забив матір до смерті: правоохоронці затримали одесита за підозрою у спричиненні тілесних ушкоджень
11:02, 13 травня 2023 р.
Надійне джерело

Забив матір до смерті: правоохоронці затримали одесита за підозрою у спричиненні тілесних ушкоджень

Забив матір до смерті: правоохоронці затримали одесита за підозрою у спричиненні тілесних ушкоджень

Під час сварки нетверезий зловмисник кілька разів ударив 85-річну жінку кухлем по голові та обличчю. Від отриманих травм постраждала померла.

Про це повідлмили у ГУНП Одеської області 

Подія сталася 10 травня ввечері за місцем проживання родини в одній із багатоповерхівок у Київському районі міста. Побивши прикуту до ліжка матір, правопорушник ліг спати. А вранці, виявивши її без ознак життя, сповістив про це сусідку.

Правоохоронці вилучили з місця події речові докази, у тому числі імовірне знаряддя злочину, які скерували на експертизу. 

"За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої, правопорушнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі", - розповів начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...