• Головна
  • Готелю Gagarinn вже скоро 9 років! На честь цього розігруємо відпочинок та даруємо промокод!
13:03, 12 травня 2023 р.

Готелю Gagarinn вже скоро 9 років! На честь цього розігруємо відпочинок та даруємо промокод!

Готелю Gagarinn виповнюється 9 років!

Ця знакова дата є значущою подією для всього колективу і гостей готелю. За ці дев'ять років Gagarinn став одним з провідних готелів в Одесі, пропонуючи високий рівень сервісу, комфортабельні номери і багатий вибір зручностей для відпочинку і роботи.

Готель Gagarinn було відкрито в травні 2014 року, і відтоді він приваблює гостей своїм чудовим розташуванням, сучасним дизайном і уважним ставленням до кожного відвідувача. За ці роки готель став надійним і затишним місцем для відпочинку, ділових поїздок і різноманітних конференцій.

З великим задоволенням повідомляємо вам, що готель Gagarinn готується відсвяткувати свій день народження 18 травня, і ми хотіли б поділитися цією радісною новиною з нашими відданими клієнтами - вами!

Ми пишаємося нашими досягненнями за останні дев'ять років, і кожен гість є невід'ємною частиною нашого успіху. Без вашої підтримки ми не змогли б досягти таких висот. Тож, на честь цієї події у нас заплановані особливі заходи та привілеї для наших гостей: 

Однією з головних особливостей нашого святкування є розіграш безкоштовного вікенду в нашому прекрасному готелі!

В розіграші автоматично беруть участь усі гості, які зупинялися в Gagarinn з моменту відкриття готелю.

У такий спосіб ми хочемо висловити нашу вдячність за те, що всі ці роки Ви робили наш готель особливим.

Це чудова можливість насолодитися відпочинком у нашому розкішному готелі, в якому ви можете насолоджуватися першокласним сервісом, комфортабельними номерами і приголомшливими видами на море. Ваше перебування в нашому готелі буде наповнене дивовижними враженнями, і ми постараємося зробити ваш відпочинок незабутнім.

18 травня переможець буде випадково обраний серед усіх гостей за 9 років та оголошений у прямому ефірі Instagram@gagarinn_hotel

Про точний час початку ефіру повідомимо в нашому Instagram

До складу призу входить проживання на двох осіб в номері категорії "Люкс" з суботи по неділю, сніданки, 2 пляшки вина та пізній виїзд.

А для наших майбутніх гостей, які ще жодного разу не відпочивали в Gagarinn Hotel ми теж дещо маємо:
Хочемо запропонувати вам особливу можливість заощадити. Весь травень місяць діє промокод "BIRTHDAY", який дає вам право на 10% знижки на всі номери готелю.

Це чудовий шанс випробувати наші різноманітні номери та скористатися всіма зручностями, які ми пропонуємо. Просто вкажіть промокод під час бронювання та скористайтеся цією спеціальною пропозицією.

Отже, святкуємо разом!

З повагою, команда готелю Gagarinn





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...