• Головна
  • Купівля швейцарських годинників в Одесі: Frederique Constant
Новини компаній
09:00, 15 травня 2023 р.

Купівля швейцарських годинників в Одесі: Frederique Constant

Новини компаній

Коли приходить час вибирати собі дорогий годинник розумієш – настав час підкорювати нові вершини. Саме з таким настрій і вибирається той самий особливий годинник, який відображатиме ваші цілеспрямовані наміри та бажання по життю. Frederique Constant за посиланням https://vector-d.ua/ua/frederique-constant-tm, Longines, Rado, Oris та інші дорогі швейцарські бренди відмінно підходять для того, щоб підкреслити статусність і надати впевненості в собі.

Відомі бренди

Існує дуже багато дорогих марок, які спеціалізуються на створенні наручних годинників. Який ви виберете - залежить тільки від відгуку вашого серця на історію того чи іншого бренду. Які ж із швейцарських брендів сьогодні є найпрестижнішими?

  1. Frederique Constant – бренд годинника, який був заснований у Женеві Пітером Стасом та Алісою Шварц у 1988 році. У порівнянні з іншими популярними швейцарськими брендами цей вважається досить молодим. Ось уже кілька десятиліть він показує відмінну якість і є виробником класичного годинника з елегантним дизайном, який поєднує в собі елементи традиції та активно використовує інновації. Основною відмінністю цього бренду є те, що вони випускають власні механізми і випускають виняткові обмежені колекції, які не перевипускаються і стають відмінною знахідкою для колекціонерів і аукціонів. Цей бренд також відомий власними інноваціями. Наприклад, технологія Smartwatch Vitality – це традиційна модель годинника, який містить у собі такі новітні функції спортивного напряму, як відстеження фізичної активності, моніторинг сну, а також повідомлення про дзвінки та повідомлення. Якщо вам важливо, що стоїть за ім'ям конкретної марки – то Frederique Constant активно підтримують благодійні фонди, у тому числі ініціативу «Hearts of Children», яка спеціалізується на фінансуванні медичних операцій дітей із серцевими захворюваннями.

  2. Patek Philippe – ще один бренд швейцарського годинника, який зарекомендував себе як один з найпрестижніших на сучасному ринку. Працюючи з 1839 року бренд завоював серця мільйонів по всьому світу завдяки своїм розкішним та високоякісним годинникам. Ця компанія також, як і попередня, розробляє свої власні механізми та всі найдрібніші деталі для своїх винаходів, включаючи унікальні комплектації та мініатюрні вбудовані пристрої. Patek Philippe славиться своїми комплектациями високої складності. Вони використовують складні календарі, хронографи, і навіть хвилинні повтори. Подібні деталі вважаються у світі годинникового виробництва справжнім мистецтвом. У цього бренду є своя архівна колекція, яка містить наявність рідкісних і цінних годинників у всьому світі. За багато років бренд заробив бездоганну репутацію, яку вже не зламати і не перевершити.

  3. Audemars Piguet – останній із численних швейцарських брендів, які розглянемо. Ця компанія є сімейним бізнесом та функціонує з 1875 року. Цей факт дозволяє бренду утримувати бездоганну репутацію та славу. Цей бренд відомий своїми складними технологіями виробництва, використанням таких комплектацій, як турбійони, хронографи, хвилинні повтори, перепади висот тощо. Однією з найунікальніших комплектацій бренду вважається Royal Oak, яка була знайдена у 1972 році.

Купити швейцарський годинник в Одесі – це чудова можливість відобразити свою цінність, якість життя та статус. Придбати їх дуже легко за посиланням інтернет-магазину https://vector-d.ua/ua/swiss-watch-odessa.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...