• Головна
  • Що нового у «Обжори»? Одеський супермаркет, який пропонує більше, ніж просто покупки
Новини компаній
13:00, 17 травня 2023 р.

Що нового у «Обжори»? Одеський супермаркет, який пропонує більше, ніж просто покупки

Новини компаній
Що нового у «Обжори»? Одеський супермаркет, який пропонує більше, ніж просто покупки

Каждый одессит знает, где приобрести самую свежую рыбу, куда сходить за экзотическими фруктами, а куда - за горячим хлебом. И если раньше это было несколько магазинов в разных концах города, то сейчас все желаемое (и порой неожиданное) можно найти в супермаркете Обжора.

А еще получить незабываемые впечатления, насмеяться от души, встретить знакомых, с которыми не виделись сто лет, поболтать о жизни с одесситами и обязательно вернуться сюда снова и снова. 

Супермаркеты, которые знает Одесса 

Якщо ви запитаєте пересічного одесита, де він найчастіше купує продукти, то скоріш за все він згадає «Обжору». Адже крім величезного асортименту товарів, мережа налічує 23 супермаркети в місті, відкриття яких не зупинив і складний для країни 2022-й. 

До прикладу, влітку на Воробйова, 1В відвідувачам відкрив двері маркет, у якому вперше запрацювала власна піцерія та суші-корнер, де кожен може замовити італійську піцу з одеською душею і хрусткою сирною скоринкою та свіжесенькі роли. Також тут є зона, де відвідувачі можуть відпочити й перезарядитись, взяти запашну каву і насолодитись ароматами круасанів і булочок, який відчувається по всьому супермаркету. 

Але навіть якщо поруч з вами немає «Обжори» (а це таки ненадовго!), або сьогодні ну зовсім не той настрій, щоб виходити з дому, усі товари доступні в інтернет-магазині

Асортимент без подібних

Окрім найпопулярніших серед покупців марок товарів, в «Обжорі» особливе місце займають товари від місцевих виробників. Адже саме через таку продукцію передається одеська душа і колорит. Наприклад, Гормолзавод №1 — бренд молочки, родом з Одещини, в асортименті якого і натуральні йогурти, і свіже молоко, і ніжно-повітряне суфле, і ще десятки товарів, які так полюбляють одесити. 

Орієнтація на локальні підприємства та підтримку вітчизняного виробника допомогла «Обжорі» навіть на початку повномасштабного вторгнення забезпечувати своїх покупців найнеобхіднішим. 

Асортимент магазину змінюється щотижня, але на полицях магазину завжди є товари, які давно полюбилися. 

Щоб ви не загубились серед розмаїття продукції та швидко знайшли потрібне, привітні касири, пекарі та навіть вантажники завжди допоможуть, зорієнтують та підіймуть настрій. 

У мережі всі товари відповідають міжнародній системі ISO (стандартами, які гарантують високу якість вироблених товарів). Працівники відповідально ставляться та перевіряють кожну одиницю, яку ви згодом покладете у свій кошик.  

Кулінарія для гурманів 

Що нового у «Обжори»? Одеський супермаркет, який пропонує більше, ніж просто покупки , фото-1

Коли зовсім не хочеться готувати або ввечері раптово прийшли гості, чи просто є непереборне бажання потішити себе чимось смачненьким — вам дорога у готову кулінарію від «Обжори».

Риба натурального гарячого копчення, яку готують прямо у відділі кулінарії за унікальною рецептурою з використанням тільки солі та диму вільхової тирси, соковите м’ясо і курочка на грилі, серія власного виробництва салатів, сендвічів —  це лише частина страв для смачних вечер, обідів та перекусів.

Асортимент такий, що можна відкривати ресторан в магазині. І на прохання відвідувачів у «Обжорі» таки це зробили. До прикладу, у новенькій піцерії та суші-корнері в супермаркеті по вулиці Степова, 28 віднедавна пригощають улюбленою італійською стравою та свіженькими ролами. Забігайте також у «Обжору» на Вільямса, 44а та Воробйова,1в та забирайте ароматну піцу додому чи смакуйте одразу на місці. Така апетитна, що не лишається навіть бортиків!

А в пекарні з колоритною назвою «Горбушка» пропонують всю можливу випічку для вимогливого гурмана. Нещодавно в асортименті з’явився австрійський десерт — штрудель. Багато начинки, тоненьке тісто та різноманітні смаки: з вишнею, з маком та цукатами й класичний — з яблуками. Ще одна візитівка пекарні — завжди свіжі та хрумкі французькі багети, чіабати та багети із сиром, подібних яким ви не знайдете ніде в Одесі. 

Але не пекарнею єдиною: солодощі, з якими забуваєш про всі дієти, також готують у власному кондитерському цеху мережі і використовують сезонні фрукти для особливого смаку. Тож тут постійно є в асортименті десерти то з полуницею, то з мандаринами, то з малиною, то з апельсинами. А якщо в тістечках та тортах є масляний крем  — ммммм… Тане у роті, доповнює смак десерту, а головне — приготований зі справжнього вершкового масла, без компромісів.

Окрім смачної кулінарії, «Обжора» дивує своїх клієнтів процесами створення продуктів. Наприклад, у супермаркеті на Вільямса, 44а відвідувачі мають змогу спостерігати за справжнім шоу — тут працює сироварня просто за склом. Моцарела, бринза, сулугуні, качокавалло, лабне, халумі — сири, які незабаром лежатимуть не полицях (але недовго, адже попит на них шалений), народжуються саме там. 

Страви ресторанного рівня від бренд-шефа щодня


Секрет і смак такого різноманіття вишуканих страв — у людях, які їх готують. І за це в «Обжорі» відповідає бренд-шеф мережі Василь Яким. Він постійно працює над оновленням меню найкращими позиціями. У лінійці «Страви від шефа» можна спробувати боул-салати з тунцем або лососем, курку з овочами в соусі Теріякі, сирники, та багато інших страв. Незабаром на одеситів чекає сюрприз — лінійка авторських соусів від маестро, які дуже скоро з’являться у супермаркетах. 

Також бренд-шеф вчить одеситів готувати кулінарні шедеври самостійно з найкращих продуктів. Вже 20 травня у супермаркеті «Обжора» на Вільямса, 44А Василь Яким влаштує кулінарне шоу «Французька кухня», де всі охочі зможуть повчитися кулінарної майстерності у маестро. А наприкінці цього місяця шеф підготує вас до літнього сезону та покаже, як можна приготувати кабачки так, щоб у захваті були всі. Майстер-класи від шефа — це феєрія смаку та позитивних емоцій, які надовго залишаться з кожним відвідувачем! 

Те, чого ви не знайдете в інших магазинах 

«Обжора» — це не просто супермаркет, де ви можете придбати найкращі товари за вигідними цінами. Це ще й місце радісного та цікавого дозвілля для усієї родини. Тому в мережі вже давно стали традиційними майстер-класи та екскурсії. Стартували з одного заходу для дітей, щоб побачити цікавість відвідувачів — і отримали неймовірний відгук! А віднедавна додали кулінарні шоу та фестивалі від «Горбушки» для дорослих. Для найменших відвідувачів почали проводити екскурсії супермаркетом.

Таки завітайте до найколоритнішого супермаркету Одеси й переконайтеся у всьому самі! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...