• Головна
  • Подякував за гостинність: на Одещині поліцейські викрили у вбивстві чоловіка
10:00, 11 травня 2023 р.
Надійне джерело

Подякував за гостинність: на Одещині поліцейські викрили у вбивстві чоловіка

Подякував за гостинність: на Одещині поліцейські викрили у вбивстві чоловіка

Правопорушник сам подзвонив у поліцію та повідомив, що позбавив життя людину, і обірвав дзвінок. Впродовж кількох годин правоохоронці встановили особу абонента, потерпілого та місце їхнього перебування. Зловмисника затримали, йому загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області 

Дзвінок надійшов від 28-річного, раніше судимого, мешканця одного із селищ Фонтанської сільської громади в Одеському районі. Розшукавши чоловіка, поліцейські дізналися, що вночі 9 травня, в квартирі багатоповерхівки в Одесі на вулиці Семена Палія він спричинив несумісні з життям ножові поранення власнику оселі.

Зі слів фігуранта, побачивши на вулиці незнайомця, він підійшов до нього з питанням, чи не знає той, де можна знайти прихисток на час комендантської години, яка наближалася. 46-річний містянин гостинно запросив приїжджого громадянина до себе. Чоловіки почали розпивати спиртні напої і в стані алкогольного сп’яніння посварилися. Під час конфлікту гість схопив кухонного ножа та завдав ним господарю численних хаотичних ударів по тілу, від яких той помер. Переночувавши у вбитого, вранці зловмисник взяв його велосипед і поїхав додому.

Намагаючись відвести від себе підозру, чоловік спалив одяг та взуття, у якому був, але згодом, усвідомивши, що накоїв, зателефонував до поліції.

З квартири потерпілого та фігуранта правоохоронці вилучили речові докази, які направили на експертизу. Наразі зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За умисне заподіяння смерті людині правопорушнику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...