• Головна
  • Загрожує до 15-ти років ув’язнення: житель Одещини ножем проткнув серце цивільній дружині, - ФОТО, ВІДЕО
14:36, 10 травня 2023 р.
Надійне джерело

Загрожує до 15-ти років ув’язнення: житель Одещини ножем проткнув серце цивільній дружині, - ФОТО, ВІДЕО

Загрожує до 15-ти років ув’язнення: житель Одещини ножем проткнув серце цивільній дружині, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району за підозрою в умисному вбивстві співмешканки. Чоловік під час сварки ударив цивільну дружину ножем у груди, пошкодивши їй серце. Постраждала померла попередньо від крововтрати. За скоєне чоловіку загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Злочин був скоєний 7 травня в одному з сіл Мологівської сільської громади.

Поліцейські встановили, що під час хмільного застілля між цивільним подружжям виникла побутова сварка, в ході якої 44-річний чоловік схопив ніж і вдарив ним 34-річну жінку у груди. Коли потерпіла померла, а зловмисник усвідомив, що накоїв, то побіг до сусідів дзвонити у поліцію.

З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази, що становлять інтерес для слідства, які направили на експертизу.

Загрожує до 15-ти років ув’язнення: житель Одещини ножем проткнув серце цивільній дружині, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

"Наразі на підставі доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі від семи до п'ятнадцяти років. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де очікує на запобіжний захід", - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...