• Головна
  • Збував метадон знайомим: на Одещині викрили наркоторговця, - ФОТО
11:17, 10 травня 2023 р.

Збував метадон знайомим: на Одещині викрили наркоторговця, - ФОТО

Збував метадон знайомим: на Одещині викрили наркоторговця, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району у розповсюдженні наркотиків. Зловмисник продавав метадон своїм знайомим. За скоєне він може отримати до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Поліцейські затримали 33-річного жителя райцентру одразу після збуту кількох доз метадону своїм знайомим. У правопорушника вилучили три пакунки з наркотичним засобом, що підтвердили експрес-тестом, та гроші, отримані за його продаж.

Правоохоронці провели невідкладний санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта. З горища приватної будівлі поліцейські вилучили п’ять згортків з аналогічним наркотичним засобом, а з будинку – мобільні телефони, платіжні картки, що становлять інтерес для слідства, та інші речові докази. Усі речовини направили на експертизу.

збував метадон: поліцейські повідомили про підозру жителю білгород-дністровського району у розповсюдженні наркотиків

збував метадон: поліцейські повідомили про підозру жителю білгород-дністровського району у розповсюдженні наркотиків

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, Йому обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Фігурант неодноразово судимий за майнові та наркозлочини. За наявністю достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у незаконному збуті наркотичного засобу, вчиненому особою, яка раніше вчинила аналогічне кримінальне правопорушення, зокрема повторно, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...