• Головна
  • 3-річна дитина в реанімації: в Одеській області трапилась серйозна аварія
09:33, 7 травня 2023 р.
Надійне джерело

3-річна дитина в реанімації: в Одеській області трапилась серйозна аварія

3-річна дитина в реанімації: в Одеській області трапилась серйозна аварія

Аварія сталася 6 травня, близько 11-ї години дня, на дорозі між селами Лощинівка і Каланчак Саф’янівської громади Ізмаїльського району.

Про це повідомили в ГУНП в Одеській області 

Не розминулися на автошляху 36-річний житель села Каланчак, який керував автомобілем «ВАЗ-21099», та 32-річний житель Лощинівки, який їхав йому назустріч на автомобілі «Lada Priora». Один водій був із 36-річною дружиною, а другий – із 34-річною дружиною та двома синами віком 13 та 3 років.

Унаслідок аварії всі учасники дорожньо-транспортної пригоди зазнали травм різного ступеня тяжкості і були ушпиталені до Ізмаїльської міської лікарні. Найважчий із них трирічний хлопчик, він знаходиться у відділенні реанімації.

"Наразі проводиться перевірка водіїв на стан сп’яніння. Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", - прокоментував т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко, і закликав водіїв бути обережними на дорозі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...