• Головна
  • В Одесі відкрили Центр допомоги врятованим
11:04, 5 травня 2023 р.

В Одесі відкрили Центр допомоги врятованим

В Одесі відкрили Центр допомоги врятованим

В Одесі відкрито ювілейний, десятий, Центр допомоги врятованим. Такі Центри вже працюють у містах України: Києві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Чернівцях, Мукачево, Харкові, Херсоні та Полтаві.

Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Центри створюються для надання соціально-психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам, особам, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, виявлення випадків насильства, зокрема сексуального та інших форм насильства, пов’язаного із збройним конфліктом.

«У Центрі насамперед буде надаватися психологічна допомога. Крім того, у внутрішньо переміщених осіб виникає багато юридичних питань, з чим будуть допомагати кваліфіковані юристи. І, звичайно, медична допомога. Тобто цей Центр стане точкою входу для отримання комплексної допомоги», - сказала заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега.

Віцемер також нагадала, що в Одесі працюють кабінети надання медико-соціальної допомоги, куди також можуть звертатися як внутрішньо переміщені особи, так і одесити, які цього потребують.

Центр допомоги врятованим знаходиться у приміщенні Центру надання інтегрованих соціальних послуг за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2Д, телефон: +38 (067) 131 39 38.

Графік роботи: пн – пт з 9:00 до 17:00.

Звернутися до Центру допомоги врятованим може кожен, хто потребує фахової допомоги та консультацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...