• Головна
  • Навчання торгівлі на Амазон у Європі від Руслана Савінкіна – переваги, відгуки
Новини компаній
15:39, 4 травня 2023 р.

Навчання торгівлі на Амазон у Європі від Руслана Савінкіна – переваги, відгуки

Новини компаній

Бізнес на Amazon у Європі може бути дуже перспективним, оскільки він надає доступ до величезної аудиторії споживачів. Щодня на Амазон відвідує 188 млн. осіб, 14 млн. з яких гарантовано роблять покупки. Європейський ринок Amazon включає Великобританію, Німеччину, Францію, Бельгію, Польщу, Швецію, Нідерланди, Італію та Іспанію.

Переваги торгівлі на Амазон очевидні:

  • Можна працювати з будь-якої точки світу
  • Не потрібно створювати сайти, налаштовувати рекламу
  • Швидкий старт та мінімальні вкладення
  • Можна поєднувати з основною роботою

Для початку бізнесу на Amazon у Європі вам знадобиться зареєструвати свій обліковий запис продавця на платформі Amazon у кожній з цих країн. Після цього вам потрібно буде вибрати, який тип продуктів ви продаватимете. Вам можуть знадобитися різні сертифікати та дозволи, щоб продавати певні типи продуктів, такі як продукти харчування, медичні вироби або електроніка.

Важливо враховувати локальні закони та податки, які стосуються бізнесу в кожній із країн Європи. Вам слід зв'язатися з місцевими податковими органами та юристами, щоб переконатися, що ви дотримуєтеся всіх правил і вимог.

В цілому, бізнес на Amazon в Європі може бути дуже успішним, якщо ви проводите маркетингові дослідження, оптимізуєте свої оголошення продуктів, використовуєте програму FBA і дотримуєтеся місцевих законів і податків.

Самостійно розібратися в тонкощах ведення бізнесу на Амазоні досить складно. Курс навчання торгівлі на Амазон від Руслана Савінкіна вже допоміг більш ніж 1000 підприємців розпочати та успішно розвивати свій бізнес на цій платформі.

Навчання торгівлі на Амазон у Європі від Руслана Савінкіна – переваги, відгуки, фото-1

Руслан Савінкін співзасновник компанії Hi-ecom пройшов шлях від банківського працівника із зарплатою 200 доларів на місяць, товарного бізнесу, до приватного підприємця з оборотом 1,2 млн. доларів на рік. Заснував навчальну платформу hi-ecom, один із напрямків якої навчання торгівлі на Амазон у Європі

Переваги навчання у Руслана Савінкіна:

  • Зрозумілі та доступні уроки розміщені на єдиній платформі навчання. Легкий доступ до навчання з будь-якого пристрою.
  • Навчальна інформація постійно оновлюється та відповідає трендам та змінам на Амазон.
  • Досвідчені куратори, які самі пройшли курс і успішно продають на Амазон, підкажуть як досягти успішних продажів.
  • Надання дійсно робочих інструкцій, в яких покроково описаний алгоритм дій, від реєстрації на майданчику, вибору товару до успішного продажу. За допомогою цієї інформації ви зможете заробляти перші гроші вже в процесі навчання та дійти до результату 3000 євро на місяць.
  • Найбільша спільнота арбітражників і продавців на Амазон, що складається з хлопців, які вже пройшли курс, а їх на сьогодні понад 1000 осіб. У команді є арбітражники, у яких досвід понад 5 років у продажах на Амазон Амерки та Європи.
  • Стартувати за моделлю арбітраж можна з 300 євро і заробляти відразу, без тривалих закупівель та зрідження товару.

Амазон в Америці був трендом 10 років тому. Ті, хто встиг потрапити до перших продавців, заробили мільйони. Амазон у Європі лише набирає обертів. Саме зараз кожен може з мінімальними вкладеннями від 300 доларів почати свій успішний бізнес на цій платформі.

Для тих, хто хоче ознайомитися з базовою інформацією про бізнес на Амазоні, Руслан Савінкін підготував безкоштовний вебінар – як заробити від 3000 євро на місяць на європейському Амазоні

На вебінарі ви дізнаєтесь:

  • Чому вигідно торгувати саме на європейському Амазоні;
  • Побачите реальні приклади товарів, якими торгують самі спікери;
  • Ознайомтеся з покроковою системою заробітку зі стратегії онлайн-арбітражу.

Як бонус вам стануть доступні основні поняття та термінологія, розбір двох конкретних товарів та можливості заробітку на них, фінансова таблиця розрахунку рентабельності товару.

Навчання торгівлі на Амазон у Європі від Руслана Савінкіна – переваги, відгуки, фото-2

Курс навчання торгівлі на Амазон в Європі від Руслана Савінкіна – це можливість розпочати новий бізнес, покращити матеріальне становище, навчитися нового та корисного. Тільки реальні відгуки про курс Руслана Савінкіна можна побачити на сторінці компанії в Youtube

Руслан веде свій бізнес віддалено з Майамі – це зайвий доказ того, що практично кожен може комфортно жити та заробляти з будь-якої точки світу. Щоб переконатися в цьому – підпишіться на сторінку Руслана – і ви побачите справжнє життя та чесні відгуки про курс від реальних передплатників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...