• Головна
  • На Одещині нетверезий чоловік до смерті забив жінку
14:36, 3 травня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині нетверезий чоловік до смерті забив жінку

На Одещині нетверезий чоловік до смерті забив жінку

Поліцейські затримали зловмисника, який до смерті побив літню жительку Одеського району.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що сусідка виявила потерпілу без ознак життя за місцем її мешкання майже через тиждень після побиття. 

Оглянувши місце злочину, опитавши місцевих жителів і встановивши коло спілкування 65-річної жительки Овідіополя, поліцейські з'ясували, що за п'ять днів до її смерті, 23 квітня, у неї у гостях був 56-річний раніше судимий за крадіжку та порушення правил адміністративного нагляду приятель, який проживає у тому ж селищі. Під час спільного вживання алкогольних напоїв між господинею та гостем спалахнула сварка. У її розпалі чоловік почав бити жінку. Зламавши їй ребра та грудну клітку, зловмисник пішов додому, нікому не повідомивши про скоєне і не викликавши "швидку" потерпілій, яка померла внаслідок отриманих травм.

Фігуранта поліцейські затримали, а з його оселі під час невідкладного обшуку вилучили одяг з біологічними слідами. Його та інші речові докази поліцейські скерували на експертні дослідження.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. За це йому загрожує покарання від семи до десяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...