• Головна
  • Проти одеського військкома відкрили кримінальне провадження, він за гроші "відмазував" людей
11:06, 3 травня 2023 р.
Надійне джерело

Проти одеського військкома відкрили кримінальне провадження, він за гроші "відмазував" людей

Проти одеського військкома відкрили кримінальне провадження, він за гроші "відмазував" людей

У ДБР відкрили кримінальне провадження проти начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова. Його підозрюють у зловживанні службовим становищем під час призову військовозобов’язаних.

Про це повідомили у ДБР.

За оперативними даними, за винагороду начальник Одеського обласного ТЦК та СП Євген Борисов давав вказівку підлеглим не призивати тих чи інших осіб.

Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом зловживання посадовцем службовим становищем в умовах воєнного. Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.

Начальник Одеського обласного ТЦК наразі відсторонений від виконання своїх службових повноважень. Наразі триває досудове розслідування та встановлюється повне коло причетних до оборудки осіб.

Крім того ДБР перевіряє інформацію у ЗМІ щодо невідповідних заробітку статків родини посадовця. Тому працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом зловживання посадовцем службовим становищем в умовах воєнного та незаконного збагачення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...