• Головна
  • Одесит замовив поштою наркотики, - ФОТО
12:00, 2 травня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит замовив поштою наркотики, - ФОТО

Одесит замовив поштою наркотики, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали 46-річного містянина із партією психотропної речовини. Правопорушника викрили на вулиці Радісній, коли він забрав з поштового відділення приховані у гідроакумуляторі 200 грамів "PVP".

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці зазначили, що одесит заперечував наявність у нього незаконного товару, аде під час огляду посилки правоохоронці виявили в ній два пакунки із психотропною речовиною, що згодом підтвердили експертними висновками.

Також у зловмисника вилучили мобільний телефон, за допомогою якого він замовив "товар" з метою його подальшої реалізації.

"За наявністю зібраних правоохоронцями доказів фігуранту повідомили про підозру у правопорушенні, передбаченому ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. В ході слідства поліцейські встановлюватимуть постачальників незаконної речовини", - повідомив слідчий у справі Володимир Скакун.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...