• Головна
  • Образився на начальника: в Одесі чоловік підпалив торговельний павільйон
11:39, 2 травня 2023 р.
Надійне джерело

Образився на начальника: в Одесі чоловік підпалив торговельний павільйон

Образився на начальника: в Одесі чоловік підпалив торговельний павільйон

Поліцейські викрили зловмисника, який умисно підпалив торговельний павільйон в Одесі. Ним виявився робітник, який образився на свого началальника. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася на початку березня на вулиці Академіка Вільямса. Чоловік запальничкою підпалив ззовні тентове покриття овочевого МАФу. Полум’я охопило споруду та перекинулося на кіоск, розташований поруч.

Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці викрили у скоєнні підпалу 33-річного містянина. Своїми діями він завдав потерпілим загальних збитків на суму більше 420 тисяч гривень.

Зі слів правопорушника, він зробив це на ґрунті особистих неприязних стосунків з орендарем МАФу, у якого він працював різноробочим. У той день, коли фігурант підпалив чуже майно, він сам собі влаштував вихідний, за що роботодавець його насварив.

"За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За умисне знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років", - зазначив начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...