• Головна
  • На Одещині чоловік викрав знаймого та забив його до смерті
17:15, 1 травня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині чоловік викрав знаймого та забив його до смерті

На Одещині чоловік викрав знаймого та забив його до смерті

23 квітня на спецлінію «102» зателефонувала мати 20-річного хлопця і повідомила, що її сина день тому хтось побив і він помер.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області 

Це все відбулось в Ізмаїлі. Поліцейські негайно взялися за розслідування обставин події, встановили, які місця відвідував молодий чоловік за день до смерті та з ким спілкувався.

Правоохоронці з’ясували, що 22 квітня дві невідомі особи із застосуванням психологічного та фізичного насильства заштовхали потерпілого до автомобіля, де незаконно утримували його, змушуючи зізнатися у вчинені крадіжки майна у їхнього знайомого. Спричинивши молодикові черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа, зловмисники відпустили його додому, де наступного дня він помер.

Вжитими заходами поліцейські викрили у скоєнні злочину 33-річного ізмаїльця, який вже має п’ять судимостей за вчинення крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами і в суді на розгляді відносно якого наразі знаходиться обвинувальний акт за розбійний напад.

Повідомили йому про підозру у незаконному викраденні людини за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 121 того ж кодексу.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...