• Головна
  • На Одещині покарають шахрайку, яка вкрала землю померлого співмістянина
14:17, 29 квітня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині покарають шахрайку, яка вкрала землю померлого співмістянина

На Одещині покарають шахрайку, яка вкрала землю померлого співмістянина

Поліцейські викрили жительку Болградського району у шахрайстві з земельною ділянкою померлого співмістянина. Жінка у незаконний спосіб привласнила більше п’яти гектарів ріллі, що належали чоловіку, поки його спадкоємець знаходився за кордоном.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Слідчі поліції встановили, що у 2020 році фігурантка, обіймаючи посаду оператора комп’ютерного набору в одній із селищних рад Тарутинської територіальної громади, вирішила привласнити понад п’ять гектарів землі, яка належала померлому місцевому чоловіку і мала перейти у спадок його племіннику, що знаходився на той час за кордоном.

Для реалізації задуму жінка отримала доступ до службової комп’ютерної техніки та виготовила завідомо неправдиве рішення сесії селищної ради щодо виділення та передачі їй у власність даної ріллі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Надалі вона відвезла підроблений нею документ у центр надання адміністративних послуг і, обдуривши уповноважених осіб щодо наявності у неї юридичного права на володіння цією землею, отримала витяг з Державного реєстру речових прав на право власності нерухомого майна.

Таким чином правопорушниця заволоділа чужим майном вартістю 168 000 гривень, спричинивши спадкоємцю значну майнову шкоду.

Жінці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...